Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 275 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

#296482 Ilmoita asiaton viesti

”I feel as a queen in this dress, not even Princess vibes anymore but more than that…….The queen Eshter from the Bible! The crown and everything else is just fabulous! ✨✨✨✨ not for the Weddings though (I already have a dress by Randy Fenoli) but this outfit is perfect for the coming events and the New Years ✨✨✨ ”

Kuningattaret eivät kuseksi rautatieasemilla, eivät tappele ravintoloissa, eivät kiroile, eivätkä kirjoita roskaa someen. Kuningattarilla ei yleensä ole rikosrekisteriä, he elävät rauhallista perhe-elämää, osaavat edustaa, pukeutua ja käyttäytyä. Vuosisatojen perinteet takana. Häämekoista alkaa näemmä taas touhutus maanisesti, vaikka miestäkään ei ole edes löytynyt. Perpa on Tuksulle liian köyhä ja tavis. Johanna haluaa miljonäärin, mutta tosin sellaista hän ei tule koskaan saamaan eikä löytämään.

Lääkitys ei taida olla kohdallaan. Vertaa itseään kuningatar Eshteriin Raamatussa. Ei taida löytyä Raamatusta sellaista naista johon Tuksu voisi verrata itseään? Lääkäri voisi nostaa litoannosta?