Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 275 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

#296537 Ilmoita asiaton viesti

Kahdessa päivässä on tapahtunut räjähdysmäinen laihtuminen! Tuohon eivät suuren maailman tunnetuimmat tähdet pääse. Mikä on Tuksun salaisuus? Paastoaako hän meiltä salaa? Vai auttaako Jesse ylipainoasioissa? Myös? Vai joiko Tuksun 20 litraa colonsteril-nimistä ainetta joka tyhjetää tehokkaasti suoliston tyhjäksi? Toki muitakin vastaavia aineita löytyy. Ottanut samalla vaikkapa 180 mg Furesis-nimistä nesteenpoistolääkettä? Ongelmana Kalium-arvon liian nopealaskeminen ja Furesis laskee myös verenpainetta. ”Tämäkö nainen ”lihava” sotanorsu, I don´t think so…..”! Kaliumin poistuminen elimistöstä voi olla vaarallinen ja liian alhainen verenpainekaan ei ole terveellistä, esim. 60/35. Kuva on siis muokattu.

Kuvaa on käsitelty rajusti. 30 – 40 kg pois. Oikean puoleinen Tuksu painaisi noin 40 – 45 kiloa ja sitä ei usko kukaan. Oliko tuo se Ariel, sievä merenneito? Sadussa Ariel menetti äänensä, mutta Tuksua ei pysty hiljentämään kukaan. Udi, Mika, Miami, Dolls, uskomaton maine ja menestys. Oli tarkoitus hankkia jopa turvamiehiä ja PR-päällikkö sekä lehdistösihteeri. Melkoinen mielikuvitus tuolla nassulla? Perse-Einarista piti tulla ilmainen ja vapaaehtoinen lehdistösihteeri. Perse-Einari ei enää kuulu Tuksun suihkuseurapiireihin.

 

Mitä jäi käteen kaikesta? 50.000 euroa velkaa ja au-lapsi työttömälle mamulle! Kaksi työtöntä mamua. Toinen, eli Tuksu, rakentelee edelleen pilvilinnoja.