Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 275 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

#296564 Ilmoita asiaton viesti

Upea tähtemme on todellakin painottanut useita kertoja, että korona on vain NWO:n tai satanistien pirullinen valhe ja keksintö. Sairautta ei ole olemassa ja vanhoja mummoja ja pappoja kuolee muutenkin koko ajan. Tuksu on varmaan opiskellut Ruotsissa tilastotiedettä, koska vain muutama hauras vanhus on kuollut viima talven aikana influenssaan. Eri maiden vertailu auttaisi. Ruotsi vs. ruma Suomi. Tietyistä maista ei edes tule tarkkoja tietoja. Jos Kiinassa on kuollut vaikka 500.000 ihmistä, niin nuo kuolleet ovat tavallisia kuolemia. Ikä, muut sairaudet ja esim. liikenneonnettomuudet. Kiina ei varmaan halua aiheuttaa pakokauhua?

Kun Tuksu osaisi selittää miksi rikkaat ihmiset haluaisivat sulkea tehtaita. Miksi NWO pyrkii sotkemaan jopa rahavirrat. Tuksu väitti viikko sitten, että USD tulee menettämään arvonsa. Ei kukaan halua sotkea taloutta ja/tai asennella mikrosiruja ihmisiin. Kuka haluaa muka valvoa meitä?, Olen rokotettu jo kolmasti, j siinä samalla sain myös talven influenssarokotuksen. Mitään kauheaa ei tapahtunut, eikä sairaanhoitaja hymyillyt pirullisesti.

Kun pääsemme takaisin normaaliin elämään, niin täytynee kysyä Tuksulta, että miksi Obama ei jäänytkään USA:n viimeiseksi presidentiksi, ja miksi Forexista saa edelleen dollareita ja muita valuuttoja? Tuksu kieltäisi jyrkästi kertoneensa noin ja hän kertoisi uusia valheita. ”Luotin liikaa erääseen ystävääni, amerikkalaiseen pastoriin, joka onkin henkivaltojen kohteena! Tällaiset tapahtumat ovat tyypillisiä ennen kuin minut temmataan taivaaseen Jullen ja Jassun luokse! Töörn tu Tsiisus!”