Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 275 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

#296594 Ilmoita asiaton viesti

Miksi h-tissä pitäisi rukoilla Britney Spearsin puolesta? Tuksu ei tunne naista, eikä ole koskaan tavannut. Tavannut laulajan korkeintaan haaveissaan ja harhoissaan. Rukoilen joskus jos joku pyytää rukousta jonkin tärkeän tai vakavan asian takia. Tosin ei Britney Spearskaan osaa laulaa. Tietokoneen avulla hänen ääntään on parannettu kun huomattiin, että nainen voisi ulkonäkönsä takia tuoda rahaa levyfirmoihin.

Tuksu vertailee itseään useasti suuriin tähtiin: ”Ymmärrän täysin Britneyn huolet, koska minunkin isäni käyttäytyi aikoinaan oudosti. Tiedän kyllä mitä on olla kuuluisa!!!”

Entä jo vuosia sitten luvatut ilmaiskeikat vanhainkodissa? Tuksu puhuu kertomansa mukaan erittäin hyvää ruotsia. Tukholman alueella on nykyisin myös suomalainen vanhainkoti. Vanhuksien posket valuisivat kun Johanna aukaisisi kultaisen kurkkunsa. Hän on Solnan satakieli, mutta hän ei enää halua olla julkisuudessa, paitsi silloin kun 6 + 1 tarjoaa 5000 kruunua jostain roskajutusta.

Loppuvuoden possulotto:

a) Johanna työllistyy johonkin suojatyöpaikkaan ensi vuoden puolella. Tosin Johanna kertoi saaneensa upean työpaikan siksi, että hän on niin kaunis, älykäs, ahkera, kielitaitoinen ja hän osaa toimia vaativissa esihenkilötehtävissä.

b) Johannalle tarjotaan suojatyöpaikkaa, mutta hän ei voi ottaa sitä vastaan,koska hän haluaa keskittyä Ilen hoitamiseen. Lisäksi Tuksu kärsii mm. eri fobioista, joten hän ei voi työskennellä sisällä tai ulkona.

c) Johanna löytää uuden höhlän ensi vuoden puolella. Hän pystyy kynimään miehen putipuhtaaksi puolen vuoden aikana.