Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 275 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

#296732 Ilmoita asiaton viesti

Eikös tuo ”söpö” kylpyhuoneen matto ole Hello Kitty-matto??? Ne olivat saatanallisia. Kaipa tuokin matto on tullut suoraan tehtaasta, joten siihen ei ole tarttunut pahuutta? Isä ja äiti ovat asiasta varmaan samaa mieltä.

Tatuoinnit ovat saatanasta, mutta aitorouvan, ruotsinsuomalaisen nilkassa on tatuointi. Disneyn tuotteet ovat myös saatanasta, mutta Tuksu on ostanut puodista monta rihkamaesinettä. Kauhein on se teekannusarja. Liekö käyttänyt kertaakaan? Juo varmasti enemmän alkoholia kuin teetä.

Vai on Tuksu innostunut leipomaan? Joko se herkullinen kurpitsapiirakka valmistui, vai onko se jo pakastimessa? Tuksu tuskin osaa tehdä edes sokerikakkua. Mammalla taitaa olla sähkövatkain, sillä Tuksulle se lienee tuntematon vempain. Haluaako Tuksu leikkiä herttaista kotirouvaa joka hoitaa tunnollisesti Ileä 24/7? Seuraavatko kateelliset lasun työntekijät rouvan puuhastelua. Koska alkaa pariskunnan puukkohippasilla vaihe?

Vieläkö Britney Spearsin puolesta täytyy rukoilla? Miksi rukoilisin sellaisen ihmisen puolesta jota en tunne lainkaan, enkä tiedä totuutta hänen ongelmistaan?