Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 275 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

#296752 Ilmoita asiaton viesti

Possu vaivaamassa pullataikinaa? Hah hah minultakin. Entä sitten pullan letitys? Kolmella vai neljällä letillä? Kohta Nassu kehuu valmistaneensa viipurinrinkeleitä, karjalanpiirakoita, korvapuusteja jne.

Imuroi varmaan pian kuvia sopivista kakuista. Luulen hänen kehuvan jenkkiläisiä kakkuja ”koska asuessaan useita vuosia Miamissa” hän oppi valmistamaan hienoja amerikkalaisia kakkuja. Noita kakkuja kehui jopa erään tunnetun miamilaisen loistohotellin konditoriamestari. Hän olisi halunnut palkata Johannan konditoriamestariksi, mutta Tuksu halusi keskittyä show-tansseihin. Hän treenasi show-tanssia tyttöjen kanssa 10 tuntia päivässä. Tollukoita pyydettiin esiintymään Las Vegasin hienoissa kasinoissa, mutta suuren rakkauden, Udin, takia Johanna halusi jäädä Miamiin. Johanna olisi saanut miljoonasopimukset Las Vegasissa, mutta suuri rakkaus, Udi, halusi Tuksun jäävän Miamiin. Välillä Johanna muisti, että hänellä on miesystävä myös Suomessa. Sika-Mika oli kuitenkin Johannan suuri rakkaus. Mika oli niin pikkumainen, että suuttui siitä kun Udi ja Johanna olivat vain ystäviä, vaikka Udin kosketus aiheutti tuhansia orgasmeja.

Uskallan ennustaa, että tulevina viikkoina Tuksu kuvaa niitä ruoka-annoksia joita hän valmistaa Ilelle. Ainakin kakkukuvia hän tulee imuroimaan netistä. Nams ja maiskis!!!

Jossakin vaiheessa esitellään valtava hääkakku. Juuri sellaisen hän haluaa omiin häihinsä. ”Iik! Mä haluun just tällaisen hääkakun. Sen pitää olla pinkki!”