Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 275 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

#296764 Ilmoita asiaton viesti
Soopelsson
Participant

Gentlemans clubilla loppui strippaus koska Johanna dokasi, unohti tulla töihin, oli asiakkaita kohtaan liian tungetteleva ja ahne, eikä puhtaus ollut toivotulla tasolla. Potkut antoi Ismo Oksasen vaimo, paikan silloinen virallinen omistaja ja Johannan työnantaja.

Potkujen jälkeen Johanna aneli pääsyä takaisin, koska joku koulu/muu homma meni puihin. Ismo lupasi antaa yhden yrityksen vielä. Se meni ns vituiksi samantien ja hommat loppui siihen. Toiset potkut tuli joulunpyhinä, koska possu veti viinaa kaksin käsin ja unohti kaiken sovitun.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/lehti-johanna-tukiainen-soi-sanansa-palasi-strippariksi/2993158

Samoihin aikoihin Johanna mankui ja vinkui pääsyä Armi Mattilan Vaasankadun stripparipaikkaan. Sieltä herui muutama tunti kuukaudessa 2010 alkuvuodesta, mutta loppu tuli koska asiakkaat ja muut stripparit valittivat likaisuudesta ja hajuista, huonosta hygieniasta, tyrkkyydestä, rahojen väärinkäsittämisestä ja mikä pahinta, taaskaan possu ei pitänyt sovittuja rajoja.

Johannan käytös olisi aiheuttanut Mattilalle paritussyytteen jollei Mattila olisi  todennut hommien olevan ohi nyt ja heti.

Toki Oksasen Gentlemans Clubin päätökseen lopettaa Johannan työsuhde liittyi myös se, että venakko ja itämuijat olivat täsmällisiä työaikojen suhteen, notkeita, hoikkia, ammattitaitoisia, Johannaa nuorempia, osasivat vietellä asiakkaat juomaan kalliita juomia olematta tyrkkyjä ja muutenkin pysyivät Ismon vaimon ruodussa tarkasti.

Kai sekin rouvaa ketutti, että Johanna kuten aina vonkasi myös Ismoa, jota lihapulla ei tosiaankaan kiinnostanut. Rouvansa ei ehkä tuohon aikaan ollut maailmanluoka kaunotar, mutta hiton hauska ja pätevä ja Ismolle juuri paras puoliso.

Mitä täällä joidenkuiden heittämiin kuvitelmiin siitä, että Jari Peltomäki olisi Tuksuun päin ollut kallellaan tulee, niin saanen nauraa. JP tekee rahaa jokaikisellä idiootilla joka itsensä hälle myy. Miksei tekisi. It´s business.