Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 275 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

#296797 Ilmoita asiaton viesti

  1. Mistä Julia oli huolissaan?
  2. Missä sisarukset olivat?
  3. Miksi Johanna heräsi vasta Istanbulissa ja miten hänet saatiin nukkuvana koneeseen?
  4. Miten Thaimaa liittyy tarinaan?”   (Kanarouva Kanarialta)

 

 

1. Tuksu oli toipumassa siitä kuuluisasta malariasta ja oli päässyt jo kotiin. Sisarukset Julle ja Tuksu matkustivat Thaimaahan Istanbulin kautta. Julle oli muka huolissaan, että riittääkö Tuksu kunto pitkään lentomatkaan. Matkalle piti päästä ja he löysivät edullisen lennon Istanbulin kautta Thaimaahan.

2. Istanbulin kentällä on suuri joulukuusi ja se oli koristeltu kaikella kimalteltavalla. Tuksu oli muka tuijottanut kuusta ja sanonut ”Wow!”. Näin neurologian ja infektiotautien erikoislääkäri, Julle, totesi Tuksun olevan kunnossa. Yleensä lupaa/suositusta matkaan kysytään hoitavalta/hoitaneelta lääkäriltä, mutta koska perhe on Yeshuan veren suojassa, niin mitään pahaa ei voinut tapahtua, ja Auroran kanyylimurhaaja jäi Suomeen, joten tuo ”Wow!” oli silloin merkki siitä, että aivotoiminta toimi täysin ja suoraan.

3. Tuksu oli kai matkan alkuvaiheessa niin väsynyt, että hän ei jaksanut kertoa alkumatkan aikana, vieressä oleville ihmisille malariastaan, Gambiasta, Miamista ja Udista. eikä myöskään sisarusten malliurasta.

4. Tuksu tarvitsi loman jäkeen uuden loman. Sitä paitsi Thaimaasta sai Diapameja ilman turhia, kiusallisia reseptiä. Kyllä ammattilainen lääkkeiden popsija tietää oikeat mg-määrät.

Näin muistelen asian menneen. Johanna ihaili aina kiiltävää. Kaiken kiiltävän perään kuin harakka.