Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 275 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

#296917 Ilmoita asiaton viesti
Kyöpeli
Participant

Tuohiaivo: Joo, juuri tuota keltamekkokuvaa meinasin, jonka laitoit. Minusta kiva kuva.

Mustavalko balleriina:

Veikeä? Mun mielestä pornoparpi. Mikä siinä on, että haluaa esitellä utareita? Eivät edes Luojan luomia.

No kun en ole seksuaalikielteinen. Ymmärrän, että Tuksua tekee mieli haukkua, mutta välillä tuntuu, että täällä on meno kuin pyhäkoulussa. Tuo on normaali avonainen kesämekko, jollaisia minulla on ollut elämäni aikana miljoona, vaikka olen nörtähtävä muija, joka ei osaa meikata. Totta helkkarissa kuva on otettu provokatiivisesti yläviistosta ja ilmekin on pikkutuhmaan päin. So? Seksi ei ole kamala asia, ja toisten naisten slutsheimaaminen on lähinnä ankeaa.

Jos en tietäisi, miten kurjasti tässä on käynyt monessa mielessä, ja jos en tietäisi, millaisia ongelmallisia piirteitä kuvan henkilöön toki liittyi jo alusta asti – siis jos kuvassa olisi vaikka joku täysin tuntematon ihminen – niin pitäisin tuollaisia kuvia hyväntuulisena eroottisena viihteenä. Tuossa nyt on normivaate, mutta kaikin mokomin saa fetissiasukin olla: korsetti, pornahtava ”hoitsuasu”, mitä näitä on. Monet miehet ja jotkut naiset tykkäävät katsella sellaista, keltään se ei ole pois.

Sitä nyt ei tarvitse erikseen sanoa, että Johanna Tukiaisella menee huonosti, hänen persoonallisuutensa/luonteensa vaikuttaa täysin käsittämättömältä, käytös on kamalaa, ja hän on tehnyt ja sanonut aivan kamalia asioita. Ei mitään tarvetta sen suhteen puhua mustaa valkoiseksi. Mutta mikä hänessä onkin saagan kestäessä ongelmallista ollut, niin – meikäläisen mielipide – niin tuon lajin kuvat eivät sitä ole.

Kunpa, voi kunpa, se olisikin jäänyt tuohon. Olisi aikansa pyörähdellyt kiimaisille miehille sen tanssiryhmänsä kanssa, latkinut halpaa kuohuviiniä ja myynyt tuollaisia kuvia lehtiin. Sitten lopettanut ajoissa (ennen päihdeongelmaa) ja tavalla tai toisella luonut itsensä uudestaan. Jossain toisessa universumissa tästä ei olisi tullut tällaista kärsimysnäytelmää.