Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 275 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

#296927 Ilmoita asiaton viesti
Psykonarsku
Participant

Lillemård, sama. En ymmärrä miksi pitää toistaa loputtomasti arveluja ja päättelyjä tuomatta julki että kyse on vain spekuista.

Ei tuo mitään lisäarvoa palstalle.” (Kosti)

Ehdottomasti samaa mieltä. Esimerkiksi Jari Peltomäen ihastusta Tuksuun on aivan kummallista ja turhaa toistella, täysin asiaankuulumatonta.

Itselle viime aikojen antia ovat olleet

a) tieto tunkion ja Arton naimisiin menosta maistraatissa ennen talvihäitä: selittää hyvin sitä, miksi koko spektaakkeli oli pelkkää showta. Ihan täyttä feikkiähän se sitten todella olikin.

b) kuva matamista vuodelta 2003, ajalta ennen silikoneja ja muita muokkauksia: vastoin itseäni ja omaa ajatustani omissa nahoissani viihtymisestä ja myös arvokkaasta vanhenemisesta omassa kropassanin en voinut olla kuvaa katsoessani toteamatta, että noilla luonnon antimilla varustettuna olisin saattanut päätyä kauneusoperaatioon hankkimaan pisaramalliset itsekin… Olen selvästikin ollut siunattu Luojan alkujaan ok:sti luomilla rinnoilla, hmm.

c) keskustelu tunkion hajusta: luullakseNI ulosteen haju on tarttunut pesemättömiin vaatteisiin kämpästä, jossa koirat ovat tehneet tarpeensa sänkyyn asti.

d) spekuilut päätähteen läsnäolosta albaani-ristiäisissä: luullakseNI aikoinaan pitkällisen keskustelun Tingsvägenin rappukäytävän ovista jne. aiheuttaneet kuvat jossuporseliinista ja tiukkaanpakatusta Ilestä olivat kuvia, joissa olivat yhdessä lähdössä tuonne ristiäisiin.

e) varmaan jotain muutakin, jota en nyt taas enää muista keski-iän aivosumussani nuorimmaisen härdälöidessä ympärillä.