Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 275 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

#297023 Ilmoita asiaton viesti

”Love ūü§ć There are different kinds of truth; one is what the media tells and it usually lies.”

(MMJT)

Olet itse innokkaana myynyt juttujasi Seveniin. Ei niin huonoa juttua, etteik√∂ se kelpaisi tuohon roskalehteen. Olet saanut tuomioita ja rikosrekisterisi on pitk√§. ”Suhteessamme ei ole v√§kivaltaa.”??? Perpa oli vankilassa kun sinun juttujasi uskottiin ja h√§n sai tuomionsa huumeiden myynnist√§ ja h√§nell√§ oli huumeita ns. kotivarastossa. Et tainnut v√§litt√§√§ asiasta niin kauan kuin sinulle virtasi rahaa.¬†

Et pysty pitämään huolta lapsestasi. Täytät lapsesi makuuhuoneen joutavalla rihkamalla.

Muokkaat kuviasi niin pahasti, että Perpalla on tuplakulmakarvat. Olet yli 40-vuotias lihava ja kulahtanut nainen, ja elät vielä vanhempiesi kotona. Kaipa se on sitä glamouria? Olet velkainen, köyhä ja elät Svea Mamman avustuksilla, sekä Seiskan roskajutuilla. Et ole saanut elämässäsi mitään aikaan Рmuuta kuin velkaa, tuomioita ja vihamiehiä. Ulosottomies on ystäväsi vielä monta vuotta. Muita todellisia ystäviä sinulla ei olekaan. Siinä on sitä glamouria.

Montako keikkaa on ollut t√§n√§ vuonna? Montako videotervehdyst√§ olet onnistunut myym√§√§n? Miten nettikauppa edistyy? L√§ksit muka Perpaa pakoon Veijon luokse? Nyt leikit taas rakastunutta ja kehut huudediileri√§si. Saatko h√§nelt√§ my√∂s pameja? Veijon kynit puhtaaksi. Perpaa et voi kyni√§ puhtaaksi, sill√§ h√§nell√§ ei ole rahaa. Olet 43-vuotias. Eik√∂ h√§vet√§? Leikit uskovaista ja annat ohjeita muille, mutta itse sait au-lapsen. √Ąl√§ kuvittele h√§nen olevan prinsessa. √Ąitisi kuvitteli sinun olevan prinsessa ja kasvatti sinut p-kiaiseksi ja narsistiksi.

Sinut piti muuttaa Miamiin ainakin sata (sata) kertaa. P√§√§sit sent√§√§n Sollentunaan saakka. Rakentelit pilvilinnoja koko el√§m√§si ja menit py√∂r√§ytt√§m√§√§n au-lapsen k√∂yh√§n ja ammattitaidottoman mamun kanssa. Mies osaa myyd√§ vain huumeita? Ei kai Perpa ”asunut” Lontoossa siten, ett√§ h√§n oli siell√§ vankilassa? Kuinka h√§n sai sinne oleskelu-ja ty√∂luvan? Karkotettiinko h√§net Englannista? T√§m√§ on spekua. Kerroit h√§nen asuneen my√∂s Sveitsiss√§. Kumma kun mies ei oppinut Sveitsiss√§ ranskaa, saksaa, italiaa tai retoromaniaa? Oliko h√§n siell√§kin laittomasti?