Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 275 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

#297043 Ilmoita asiaton viesti

Jossu on taas nostellut tasaiseen tahtiin esille Playboyta. Jos ei omaa melkein menoaa, niin past awayn lukijakuvaan pääsyä. Mitenkäs se menikään, se melkein meno.. Kuvien seassa on yksi käsittelemätön kuva. Tassua ylös, kuka ei arvaa mikä niistä!

Palasin juuri Playboy-koekuvauksista

Minusta onkin tulossa uusi jymyjuttu syyskuun Hymy-lehteen ensi viikolla. Minusta otettiin Playboy-koekuvat vähän aikaa sitten, ja ne lähetetään Amerikan Playboylle tarjolle. Kuvat ovat ”minun henkisiäni” – ne on toteutettu ”karkkimaassa” ja Barbie-tyylisesti. Tapasimme sisareni Julian kanssa suomalaisen Playboy-kuvaaja Jarmo Pohjaniemen Miamissa vuonna 2004 ja hän lähetteli minulle myös paljon meiliä. Hän oli erittäin kiinnostunut meistä molemmista. Muistan että hän kehui meitä kauniiksi tytöiksi, mutta painoa olisi pitänyt kuulemma pudottaa.

Joillakin lehdillä on tosi tarkat rajat painon kanssa, ja emme menneet Playboyn pyytämiin koekuvauksiinkaan, kun he sanoivat, että se on ainoa mahdollisuus. Jos on esim. liian ruskettunut, niin he karsivat saman tien pois. Nain jälkikäteen ajatellen minua on jäänyt harmittamaan, ettemme menneet koekuvaukseen kun kerran pyydettiin! Kun Julia pääsi kyseisen lehden Grapevine-sivulle vuonna 2003, meille molemmille jäi kytemään ajatus jatkosta. Olemme ihmetelleet, miksi Suomen lehdistö sivuutti asian vain nopeasti. Vaikka kyseessä ei ollutkaan monen kuvan kuvasarja Juliasta, hän silti poseerasi varsinaisessa Playboy-lehdessä.

Uskon mahdollisuuksiini, sillä biletettyäni aikoinani Hugh Hefnerin Playboy-kartanossa mallit olivat samaa tasoa minun ja Julian kanssa, Johanna kertoo syyskuun Hymyssä.
-”Pleikkaria” voi myös kiinnostaa se, että ulkoministeri on tekstaillut kanssani.

Hymy 2.9.2008

Playboy tyrmäsi Tukiaisen!

Playboy-kuvaaja Jarmo Pohjaniemi Yhdysvalloista tyrmää Johanna Tukiaisen pääsyn Amerikan Playboyn sivuille. Hän on myös hieman eri mieltä kohtaamisestaan Tukiaisen kanssa Miamissa vuonna 2004. Hymy tavoitti Pohjaniemen Yhdysvalloista.

-Tapasin kyllä Johannan ja hänen siskonsa Miamissa 2004. Minä tai Playboy emme koskaan olleet millään lailla kiinnostuneita kuvaamaan Johannaa tai hänen siskoaan. Tein Johannalle aivan selväksi, että ehkä hänen kannattaisi tavoitella unelmiaan jotain muuta kautta, ja toivotin tytöille onnea, Pohjaniemi toteaa Hymylle.

Pohjaniemi on nähnyt yhden Hymyn julkaisemista Johannasta otetuista ”Playboy-koekuvista”.

-Ymmärrän Johannan innon päästä Playboy-malliksi, aivan kuten tuhansien muiden meille pyrkivien naisten. Valitettavasti vain pieni osa kandidaateista tulee valituksi, ja valitettavasti Johannaa ei tällä kertaa ole valittu, Pohjaniemi toteaa Hymylle.

Arvioni Johannasta ja hänen sisarestaan oli jo vuonna 2004, etteivät he olleet sitä tyyppiä, mitä Playboy etsii. Sanoin, että molemmat olivat silloin ehkä vähän ylipainoisia, ja tämä näyttää pitävän paikkansa Johannan kohdalla edelleen, näkemäni uuden kuvan perusteella, Jarmo Pohjaniemi jatkaa Hymy-lehdelle.

Johannalle ei ole koskaan luvattu mitään Playboyn taholta. Tavattuani heidät sain Johannalta muutamia sähköpostiviestejä. Hän vaati, että tapaisimme uudelleen hänen seuraavalla USAn matkallaan. Tunsin, ettei ollut tarvetta tavata uudelleen, eikä niin käynytkään.