Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 275 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

#297093 Ilmoita asiaton viesti
Tursas
Participant

Voi kauhistuksen kanahäkki mitä kuvia nyt on tunkelon huoneesta, huone on kun suuri komero joka on täynnä tavaraa kaikki sulassa sekamelskassa.
Eikö viidettäkymmentä käyvä naikkonen jolla jo au- lapsikin tarvisi vähintään sen oman kaksion, mieluimmin kolmion.
No onhan se toki huoletonta asua vanhempiensa siivellä, on ilmainen lapsenpiika ja koirien ulkoiluttaja ja myös pääsee valmiiseen pöytään ahtaamaan kupunsa täyteen.
Missä on nyt glamour kysyn vaan?
Muutenkin tuo hirveä tapeetti ei oikein sovi aikuisen makuun, ehkä joku pikkutyttö voisi jopa pitää, mutta että keski-ikäinen eukko ja siinä yhdistettynä vielä ruusuverhoa, rusettia ja myrkyllisiä joulutähtiä, niin ompa mahtava kattaus.
Eihän tuossa kopissa mahdu edes kulkemaan ja pienen lapsenkin sänky täysin täynnä roinaa, eli missähän tenava mahtaa nukkua.
Mutta hottero vaan kuvailee morsiuspukuja ja sellaisia mitkä ei mitenkään edes käy yli-ikäiselle pienelle ja pyöreälle kropalle.
Kyllä on jännää nyt seurata millaiseksi eukon glamourelämä muuttuu, nyt kun vielä pamahtaa uudelleen paksuksi niin tilanne on täydellinen ja onni kukoistaa pienessä huoneessa. No ei tuo mieskään voi olla järjellä varustettu, pikkurikollinen ja myös tuhnun omien sanojen mukaan istunut jo ennen tätä viimeistä tuomiota vuosia pahamaineisessa vankilassa, eli on siinä pikkutyttö saanut kunnon rehdit vanhemmat ja ehkä geenitkin ja kun vielä kasvatetaan miten sattuu.
Aikoinaan säälin lasta, mutta en sitäkään enää, kai siitäkin kasvaa äitinsä kopio.