Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 275 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

#297106 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Pikku Johannan ikioma pinkki huone on tosi ahdas. Pertsa touhuaa tapetoida sängyn ja seinän välissä keittiöjakkaran levyisessä tilassa. Sitten on sänky, mikä ei ole täysleveä parisänky, olisiko joku 120, max. 140 cm leveä, ei edes yhtä leveä kuin on huoneen ikkuna. Heti sängyssä kiinni on nännilipasto, jonka välissä normaalisti on varmaan sen keittiöjakkaran levyinen väylä. Nännilipaston takana näyttäisi olevan ehkä joku kaapinovi. Kuva tonttuhattuisesta ilestä on otettu sängyllä istuen, joten joulu matto on tuossa välissä. Lastensänky joka on ääriään täynnä rojua, vie sitten tilaa toisessa päässä sänkyä. Ilmeisesti sitten se tunkin kampauspöytä on joskus nännilipaston jälkeen huoneen ovelle päin.

Aivan hirveän ahdas koppi, lattiatilaa pari hikistä neliötä, sellaiseenhan tunkki tottui jo kanakopissa. Ei ilellä ole sijaa tuossa kopperossa, se on pyhitetty ähälle, ile asuu ja nukkuu toisaalla. Tunkki on saanut varmaan asunnon pienimmän kopin. Koiria ei näkynyt, mutta siellä kai ne liimautuneet on.

Ahtaus, pulutapetti, muilla seinillä pilkkutapetti, kukka verhot, joulu lakanat, joulukrääsää joka taso täynnä, minuaNi ahdistaa jo katsellessa. Ja vähän naurattaakin, yli 4 kymppisen akan elämä, vanhojen vanhempien helmoissa, huollettavana, ei muuta sisältöä elämässä kuin rohmuta pieni oma koppero täyteen joulurojua. Kuinkahan kauas joulusta päästään ennenkuin ne ovat jätesäkeissään, tunkilta puuttuu siivoamisen jne armolahja?