Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 275 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

#297175 Ilmoita asiaton viesti
Psykonarsku
Participant

Miettisen huomio Lontoosta ja Sveitsistä albaanimafian keskuspaikkoina pisti kyllä miettimään Perpan asemaa niissä kuvioissa, jos matamin kertomat entisistä asuinpaikoista sattuisivatkin pitämään paikkansa, hmm… Joka tapauksessa näppärän kätevä käsistään tuo tapetinasettelija raksamies.

MielestäNI tuo puluruusutapetti olisi ihan kiva tehosteseinä, jos koko muu ympäristö olisi siitä napattua yhtä-kahta, MAX kolmea väriä, selkeinä yksivärisinä pintoina. Ja vaatisi varmasti silloinkin tosiaan isomman tilan ollakseen oikeasti edukseen. Ja Ted Bakerin olisi voinut ihan jo siksi jättää kokonaisuudesta pois, kun on niin selvästi likainen, usch. Kuin myös tutu.

Mielenkiintoinen myös tuo nännilipaston kattaus, todellakin. Tuossa toisessa maitopullossa näyttäisi äkkiseltään olevan vielä eilistäkin vanhemmat, jo eltaantuneet maidot.

Voiko oikeasti olla niin, että Isbe tuolla jokaisen yönsä ähän vieressä viettää?! Vai jaetaanko näitä kuvia nyt viikonlopulta tipotellen..? Isbe on kyllä todella suloinen. Ja positiivista etsiessä on hyvää edistystä sentään se, että lakanat nyt ovat 100% puuvillaa (kuten ähä nyt haluaa näemmä itsekin painokkaasti joka kuva tekstissä korostaa…).