Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 275 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

#297196 Ilmoita asiaton viesti
Crystal
Participant

Ei voi kun ihmetellä, että miten ihmeessä keski-ikäinen naikkonen kehtaa muuttaa vanhempiensa asuntoon hyyryläiseksi ja vielä lehtolapsensa kanssa. Eiköhän jokainen normijärjellä varustettu ihminen kun aikuistuu , niin haluaa sen oman kodin mihin perhe perustetaan.
Aina kun on naureskeltu näitä peräkammarin poikia, niin nyt saamme nauraa peräkammarin naikkoselle joka ei kykene elämään omaa elämäänsä.
Onko niin että mamma ottaa holtittoman aikuisen tyttärensä siksi kun se reppana ei muuten saa asuntoa eikä pärjäisi siinä vaan lentäisi kadulle alta aikayksikön eli säälistä vai onko tuohon hulluun järjestelyyn joku muu syy.
Kun mammakin vanhenee niin ei ikäneidosta ole minkäänlaista turvaa tulevaisuudessa niin mikä on sitten ratkaisu, jääkö loinen loisimaan vanhempiensa asuntoon ja häätää vahnukset vaivaistaloon, mutta toisaalta eihän tämä tumpelo tule sittenkään yksin pärjäämään ja tokko niin hullua ukkoa löytyy joka sottapytyn huolisi oikeasti kumppanikseen, ehkä perperiinikin siksi, että se sekään taida ihan täysillä mennä ja saa ainakin åillua kolmesti päivässä ellei hajuhaitat häiritse kun härski sillinhaju lemuaa lemmenleikeissä.
Miten aikuinen ihminen voi olla noin avuton ja saamaton, sietäisi hävetä, mutta ei sitä vaan mennään lotkottimet hemppuen ja persus maata viistäen kun maahinen ikään.