Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 275 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 275

#297244 Ilmoita asiaton viesti

Tuksu kehui noiden tapettien olevan tilattu Lontoosta. Niitä piti odottaa kolme vuotta. Lontoosta tilattu tapetti ei ole samanlainen kuin mikä aikoinaan esiteltiin (kaupassa otettu kuva). Nyt Tuksu sai kenties edullisesti pari viimeistä tapettirullaa jostain myymälästä. Ne alkuperäiset tapetit olivat väriltään vaaleansinisiä ja niissä kyyhkysellä ei ollut mitään nokassaan. Eikä noista kukkiakaan ollut noin paljon. Kun ostin ensimmäisen asuntoni, niin olohuoneessa oli ruusutapetit. Edellinen asukas oli n. 70-vuotias täti-ihminen. Tuksun huone muistuttaa ajoista heti sodan jälkeen. Asunnoista oli valtava pula ja huoneenvuokralautakunta saattoi määrätä suureen asuntoon useamman alivuokralaisen. Eiköhän pappa ole pistetty jo pitkäaikaishoitoon?

Tuksun huoneessa on jokin imelä tyyny missä mainitaan oma koti. Vanhempien nurkissa asuvalla 43-vuotiaalla uskovaisella au-äidillä ei ole omaa kotia. Vanhemmat onnistuivat kasvattamaan käen, harakan ja lokin risteytyksen. Käki munii toisten pesiin, käen munasta kehittyy (suurempi) poikanen aikaisemmin, ja myöhemmin käen poikanen työntää pesästä pois muut munat ja poikaset. Näin se saa itse kaiken ruoan. Harakka on taas mieltynyt kaikkeen kiiltävään. Pesistä voi löytää karamellipaperia ja kaikkea kiiltävää yms. Citylokin tavat tiedetään.

Turha roina vie tilaa ja sellainen huone on vaikea siivota. Tosin eihän kiireinen business-nainen (tanssitaiteilija) ehdi keikkojensa takia siivoamaan.

Koska alkaa häähössötys? Joko Tuksu kauppaa Jassun hopeanväristä pukua? Siitä tulisi hieno hääpuku. Pukua voisi ratkoa auki ja jeesusteipillä sen saisi sopivaan muotoon häitä varten? Pinkki villapusero peittäsi jeesusteipin ja mekko muuttuisi Pariisista tilatulta haute couture-asuksi.

Tuksu on taas niin in love ja sulhanen on komea, ja miehellä on todella paksut kulmakarvat. Koska tulee seuraava tappelu? Riistaruoan päälle valeltu kastike ei ollutkaan maultaan sopivaa, eikä kastikekulho ollutkaan Villeroy & Bochin hieno ja kallis design-kastikekulho, joka sopii siihen yhteen jäljellä olevaan lautaseen. Onneksi Tuksu on onnistunut oppimaan keittämään perunoita. Onko NK vai Åhléns Tuksun uusi ostospaikka? Miten joulukinkun käy? Haetaanko se Stockan Herkusta?