Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 279

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 279 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 279

#303809 Ilmoita asiaton viesti
Rinde
Participant

Enpä muista, millainen asetin oli Canestenissa. Joskus olen joutunut kyseistä ainetta itseeni hölväämään. Valkoinen taisi olla. Estrogeenia tuupataan ruiskumaisella vekottimella menemään geelinä.

Pelastettu Blöö toi kyllä esiin mielenkiintoisen vaihtoehdon! Hevosten matokuuri truutalla lärviin.

Joka tapauksessa kymmenennen kerran. Jos ottaa valokuvan, jonka aikoo julkaista niin kandeisko tsekata, mitä kaikkea siinä kuvassa näkyy. Vai haluaako hän herätellä jotain hälyä moisella?

Baby face. Hmph. Baby carrots, baby brain. Mielleyhtymiä siis.

Johan on tammikuu puolivälissä. Liekö kovakin kysyntä pikkujoulukeikkoja ajatellen. Markkinointi vähän ehkä ontuu, jos se tapahtuu ei-julkisessa FB:ssa ja instassa, joita ei pääse katsomaan. Fasen faniklubi taitaa olla julkinen, mutta kuka sinne sattumalta eksyy.

Kolmas rokote ensi viikolla. Kerron, jos alkaa 5G toimimaan, sikäli kuin Bill Gatesin ohjelmoimalta mielenhallinnantasovellukselta kykenen mitään ilmaisemaan. Visan saldon voisivat kuitata kyllä tällä kertaa. (Ihmettelen, miten se 5G toimii vain yhteen suuntaan, mutta saahan sitä ihmetellä. Olettaisi ilmaista mobiilidataa voivan hyödynnettävän myös omiin tarpeisiin).