Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 279

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 279 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 279

#303880 Ilmoita asiaton viesti
Rinde
Participant

Psykonarsku: Kun ei uskota ja luullaan. Sitten yritetään ajatella niillä kehutuilla omilla aivoilla. Vanha totuus on, että kun ei tarpeeksi tiedä, ei tiedä mitä ei tiedä.

Asiantuntijaksi joillekin kelpaa esimerkiksi joku Yazka, jota en muuten edes tunnistaisi, mutta eleli joskus vähintäänkin yhteistaloudessa Laineen Hannelen eiku Schlizewskin Wilman kanssa. Vai mitä hän nyt olikaan silloin nimeltään. Hantta Krause?

Mikä hallitus nyt kaikkien mielestä oikein toimisi? Viestintä päättäjä- ja asiantuntijatasolta on ollut toki jotenkin sekavaa ja ohjeet muuttuvat tiuhaan tahtiin. Mutta en nyt tiedä, onko hallituksesta kiinni se, että jotkut eivät vain välitä mistään selkokielisistäkään neuvoista.

Tuksun Uggi-businekset ovat yhtä kannattavia kuin niiden nallejen kaupustelu. Montakohan meni kaupaksi? Systerinsä vermeitäkö tosiaan nyt kaupitellaan.

Meistä suomalaisista moni ei palvo mitään vihollisia (ilmeisesti kyse sielun vihollisista) eikä muutakaan. Ollaan aika jalat maassa väkeä. ”Kirkkoon” moni kuuluu ihan vaan tavan vuoksi (minä erosin heti kun pystyin). Mielestäni uskonnon varjolla on tehty hirveitä tekoja, mutta se nyt sitten on taas vain oma näkemykseni. Tekopyhyyttä ja itsensä ylentämistä muiden tuomitsijaksi en siedä varsinkin, jos asialla on JTuk.

Se karvahattu on nähty. Tekokarvainen pönttö niin kuin käyttäjänsäkin. Nyt kuva vain pinkkiin sävytetty. Siis sellainen 153 cm pitkä tantta kulkee jokin jakkaran kokoinen viritys päässään.