Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 287 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

#316469 Ilmoita asiaton viesti
Crystal
Participant

Menisi nyt loinen ihan itseensä ja funtsisi miksi lehtolapsi on sijoitettuna muualle, turhaa siitä on muita syyttää kun omia elintapojaan/ harhojaan.
Lotjke täyttää seuraavaksi 44 v eikä osaa edes lätinäpeppyään pyyhkiä, muusta puhumattakaan. Ihmiskuvatus on aivan pikkulapsen tasolla henkisesti eikä yksinään tule pärjäämään missään.
Onhan selvää, että lapsella on oikeus tavata synnyttäjäänsä niissä puitteissa missä sen voi mahdollistaa, mutta että tuolle hotterolle kasvatus uskottaisiin, niin se ei tule koskaan onnistumaan vaan kersa pysyy sijoitettuna.
Siinähän posmittaa tekemistä rikosilmoituksista, niillä poliisit pyyhkii omaa peppyään.
Myös miten tekopyhää on horista, että hänellä on kaksi lasta, no jos abortoitu sikiö on lapsi, niin se ei taatusti kasva missään taivaan kasvatusaltaissa ja nyt olisi aika lortolla lukea se raamattunsa uudelleen sillä raamatun mukaan vasta viimeisellä tuomiolla tapahtuu se miten meidän sielumme tuomitaan ja en todellakaan katso että lorton murhattu sikiö siellä taivaan iloissa tulisi olemaan eikä myöskään kaikesta valehtelevalla lortolla olisi mitään asiaa sinne.
Lortto elää jotakin haave-elämää jonka kuvittelee todeksi ja tekee omia harhaisia päättelyitä asioista.
Nyt reppana on ilmeisesti jossain tukiasunnossa pienessä kopperossa ja ollaan niin äitiä että….
Usko pois lortto, sinä et voi kantaa nimeä äiti, olet pelkkä synnyttäjä, normaali äiti pystyy lapsensa huoltamaan ja turvaamaan sille hyvän elämän, sinä lötjäke et pysty edes itsestäsi huolehtimaan. Häpeä keski- ikäinen naikkonen jos osaat.