Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 287 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

#316509 Ilmoita asiaton viesti
Leonell
Participant

Mustavalko balleriina:

Jos suolen juttu totta, niin Tuksulla ei puutu ”leikkikavereita”. Vain mielikuvitus on rajana. Kunnioitus kuitenkin niille kanssaeläjille. Ja voimia.

Mitä tämä tarkoittaa? (Sienilentokapteeni)

– Oletan mv-balleriinan tarkoittavan sitä, että jos Suomi24:n juttu on totta, että Johanna asuu mt- ja päihdekuntoutujienasuntolassa tms. niin Johannalle löytyneisi sieltä samasta asuntolasta/tukiasuntosysteemistä ”kaltaistaan seuraa”.
Näinhän asia ei suoranaisesti kuitenkaan ole. Ei sellainen paikka mikään pipi- ja piripäitten bilemesta ole.

Jos Johanna on saanut asuntolapaikan itselleen, ja kyseessä on nimenomaan mt- ja päihdekuntoutujille tarkoitettu asuntola/tukiasuntosysteemi, niin ei siellä ranttaliksi pistetä vaan eletään varsin siivosti.
Pahimpia pipipäitä sellaiseen ei edes oteta.
Pitää olla sitoutunut hoitoon (lääkitys, terapiat) ja päihteettömyyteen. Siellä pitää olla ihmisiksi. Saa nopeaa monon kuvan hanuriin, jos alkaa perseilemään.

Spekua tämä, mutta sinänsä en pidä sitä suurenakaan ihmeenä, että Johannalle oltaisiin sossun puolelta alettu sitä paikkaa etsimään jo aikaa sitten. Johanna on koko hommasta vähät välittänyt, liekkö koko hommaa muistanutkaan. Mutta nyt, kun tilanne alkoi konkretisoitumaan, eli paikka löytyi ja siitä innostuneena mammamuratti ilmoitti, että asunto irtisanotaan 30.4., niin mammastahan tuli narsisti sillä siunaaman sekunnilla. Ja siitä lähtiin Johanna on sitä narsistilänkytystä syytänyt suuntaan jos toiseen.
Mammapaskiainen kun oli ”niiden puolella”, eikä puoltanut Johannaa ja ei suostunut enää kustantamaan yhteisasumusta heille ja ja ja…

Veikannen, että pulukomeron menetys kaihertaa Johannaa jopa enemmän kuin se, että Ile on sijoitettuna. Johanna saa silloin tällöin pukea Ilelle rimpsumekon päälle ja ottaa kuvia, ja loppuajan muut huolehtii Ilestä. Mutta pulukomero!! Aatelkaa nyt, kun ne Lontoosta asti tilatut ja muutaman vuoden hillotut tapetitki jäi sinne seinään!! Sekin korventaa enempi kuin Ilen menetys.

Ihan on arvelua vain tuo, mitä kirjoitin. Asia voi olla noin tai se voi olla olematta. Aika näyttää.