Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 287 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

#316519 Ilmoita asiaton viesti
Tursas
Participant

Samaa mieltäNI olen minä, ettei ileä milloinkaan tuhnulle annettaisi ainoastaan se tapaamisoikeus. Kyllähän tuhnusta paistaa jo pitkälle se että elelee jossakin satumaailmoissa eikä todellisuudessa.
Hieno homma jos mammakin vihdoin viimein ymmärsi, ettei tuon kuvatuksen kanssa tule yhteiselosta mitään, senkin piti ensin menettää kaksi lastaan tuonpuoleiseen, että tajusi missä mennään ja tuhnu on ollut hyvä mahdollistaja siskojensa kohtalossa.
Ja sekin on selvää, että ehkä tuhnu kuvitteli että iäkäs äiti ottaa vastuun hänen lehtolapsestaan, mutta onhan selvää ettei melkein 70:stä voi siihen velvoittaa, oli miten hyvässä kunnossa tahansa. Nythän on niin että lasten pitäisi helpottaa vanhempiensa elämää eikä päinvastoin.
Tuhnu on kun avuton vauva, kaikki pitää tehdä sen eteen,ja että se voi sitten keekoilla  ja lesottaa ”merkkivaatteissaan” No ehkä nyt kaikki on toisin ja kylmä totuus tuhnullakin edessä, mutta en usko että tuo kummajainen koskaan muuttuu ja hyvä ettei ole täällä suomessa ennää loisimassa ja kuluttamassayhteiskunnan varoja.