Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 287 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

#316594 Ilmoita asiaton viesti

Uskomatonta! Ennen Paksu hehkutti äitiään. Äiti oli ihana ja kaunis new born kristitty jonka risti loisti. Paksu kävi äitinsä kanssa useilla matkoilla. Mamma tietenkin maksoi matkat ja majoitukset. Mamma oli myös akateemisesti koulutettu.

Vasta muka nyt, 43-vuotiaana Paksu (hyvänä ihmistuntijana) tajuaa, että mamma olikin pahan luokan narsisti. Narsisteja ovat kaikki jotka uskaltavat sanoa ei Paksulle.

Eikö mamma ollutkaan enää samaa mieltä? Kunpa Paksu tajuaisi, että mamma oli kerrankin rehellinen. Hän joutui hoitamaan au-lastasi, sinua ja koiriasi. Hän ei enää jaksanut. Hän tiesi myös, että sinusta ei ole äidiksi. Et osaa hoitaa edes itseäsi, niin et myöskään osaa hoitaa lastasi. Eiköhän lapsi otettu huostaan siksi, että sinä et suinkaan ole ÄHÄ. Olet sekoittanut nuppisi alkolla ja lääkkeillä, ja nyt olet vouhottanut koronasta ja mikrosiruista. Et taida uskalla myöntää, että maailmassa on nyt satoja miljoonia ihmisiä jotka on rokotettu. Nämä rokotetut vähensivät kuolleisuutta huomattavasti. Hallitseeko saatana meitä rokotettuja? EI!