Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 287 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

#316616 Ilmoita asiaton viesti
Tuohi🙂Aivo
Participant

”Misshandel någon gång mellan den 2 och 3 november 2020:

Hon och Isabelle var hemma hos hennes föräldrar. De höll på att planera inför hennes och Perparim Tahiris bröllop.

Perparim Tahiri kom senare hem till hennes föräldrar. Han var irriterad över att han tyckte att de gifte sig för sent.

På kvällen gick hon och Perparim Tahiri ut och åt i Sundbyberg. Stämning var fortsatt ansträngd.

Perparim Tahiri gick hem tidigare för att ta hand om Isabelle medan hon stannade kvar och firade med sina vänner.

Hon drack vin och champagne.

När restaurangen stängde erbjöd sig restaurangägaren att betala en taxi hem till henne.

När hon kom hem började Perparim Tahiri omedelbart att misshandla henne. Han var arg för att en man betalat hennes taxi och för att de inte gifte sig tillräckligt snabbt.

Hon minns inte exakt vad som hände i hallen men på någotsätt hamnade de i sovrummet. Perparim Tahiri tog tag i hennes armar/axlar och slängde in henne i väggen i sovrummet. Hon träffade väggen med ryggen och kanske med huvudet. Tavlorna på väggen ramlade ned.

Därefter puttade Perparim Tahiri henne så att hon hamnade till marken. Han satte sig ovanpå henne, på hennes ben, och höll henne som i en tvångströja. Troligen höll han fast hennes händer vid sidan av hennes kropp eller så var hennes händer under hennes kropp. Hon kunde inte röra sig.

Perparim Tahiri satt på hennes ben så att benet vred sig och gjorde ont. Hon skrek åt honom att sluta. Han sa något i stil med ”om du är en snäll flicka så blir du fri”. Hon sa ”ja” och han släppte henne.

Därefter sprang hon mot hallen varpå Perparim Tahiri åter igen slängde ner henne på marken så att hon ramlade mot möblerna i hallen. Det gjorde ont. Perparim Tahiri slet i henne och sparkade henne, både i sovrummet och i hallen. Sparkarna träffade benen eller låren. Hon minns inte antalet sparkar.

Till slut tog Perparim Tahiri telefonen och sa att han skulle ringa efter en ambulans. Han sa att han skulle ljuga för ambulansen så att hon framstod som skyldig.

Efter händelsen hade hon blåmärken runt om på hela kroppen. Hon hade även väldigt ont i ena benet och haltade i cirka en månad. Det är möjligt att Perparim Tahiri gjorde mer mot henne än vad hon minns idag.

Hon var alkoholpåverkad vid händelsen. Hon minns inte om han tog strypgrepp om henne eller inte.”