Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 287 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

#316630 Ilmoita asiaton viesti
supetblonli
Participant

Luuleeko se oikeasti, että Seiskalle soittaminen auttaisi saamaan ILEn takaisin? Seiska tosin on ennenkin kirjoitellut Tuksun kertomia satuja ilman tsekkaamatta faktoja. Haluaisin kuitenkin uskoa, että siinä vaiheessa kun Tuksu alkaa kertomaan valheita mihin sotkee pienen lapsen, 70-vuotiaan äitinsä ja kuolleet siskot – niin Seiskaltakin löytyisi hieman moraalia ja eettisyyttä. Seiska on ainoa, joka juttua edes tekisi. Suomen tiedotusvälineitä eikä kansaa noin yleisellä tasolla kiinnosta katkeran alkoholistin joka on päästään sekaisin kouhottaminen.

Tuksu on sen verran tyhmä, ettei se tajua sitäkään että nuo sen kirjoittelut somessa ja uhkailut eivät tosiaan millään tapaa auta häntä. Eikä auta sekään, jos nyt alkaisi medialle soittelemaan ja valehtelemaan. Lastensuojelun silmissä tuo vain enemmän osoittaa sitä, että Tuksu on valehteleva narsisti joka ei edes omaa lastaan epäile riepotella mediassa jos siitä on Tuksulle etua. Tai siis Tuksu luulee, että siitä on hänelle etua.

Tuksu voisi nyt vaan pikku hiljaa opetella ymmärtämään, että hän on tuhonnut ihan itse koko elämänsä. Kaikki on mennyt ja se on ihan oma vika. Ei Marjan, ei kateellisten bnäätien, ei median. IHAN OMA VIKA. ILEä ei tule koskaan saamaan takaisin. Ei tule kaksia tai yksiäkään häitä Paulin tai kenenkään muunkaan kanssa. Oma perhe ei jaksa eikä halua olla tekemisissä. Ei ole ystäviäkään, nekin ketä on ollut on omalla käytöksellään saanut poistumaan elämästä. Ei ole rahaa, ei tuloja. Ei yhtään mitään.