Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 287 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

#316652 Ilmoita asiaton viesti
Tursas
Participant

Turaus on ihan itse kuvitellut aikoinaan olevansa jotakin ihmeellistä ja viipottanut ilolintuna miesten siivellä, mutta ei ole tyhjässä päässään ajatellut, että ne miehet vaatii siltä naiselta joka otetaan tosissaan vähän muutakin kun tukkajatkeita ja juhlimista.
Nyt turaus on kohta puolivälissä viittäkymppiä, persaukisena, rujona, velkaisena yhteiskunnan loisena ja jaksaa kaikesta syytellä muita eikä ymmärrä että ihan jokainen itse sen elämänsä rakentaa joko hyväksi tai huonoksi.
Ne lesoamiset treffeistä miesten kanssa joita tuli ovista ja ikkunoista, niin luuliko se reppana että joku fiksu ies voisi mokoman loiseläjän ottaa ihan todesta, kyllähän miehetkin nyt naisen tason tajuaa.
En mitenkään väheksy perperiä, mutta siinä kyllä kohtasi kaksi samantyyppistä ihmistä toisensa ja kuitenkin nyt arvostan perpaa hiukka enemmän koska yrittää saada elämäänsä kuntoon ihan lapsensa takia, koska on nähnyt, että ei ilen synnyttäjästä ole äidiksi, ei koskaan.
Nähtäväksi nyt jää miten tumpelo tulee pärjäämään jos tukiverkostokin on jättänyt ja oma perhe. En kyllä tunne pienintäkään myötätuntoa löyhkäävää lokkia kohtaan, niin ilkeä ihminen se on.