Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 287 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

#316654 Ilmoita asiaton viesti

”Hautajaisiini haluan suuria kermanvärisiä ruusuja sekä vaaleanpunaisia ruusuja. Omaisuuteni pitää lahjoittaa Punaiselle Ristille ja Amnestyyn. Tuen väärin vangittuja ihmisiä.” (MMJT 2013)

Itsemurhaa pohtiva ei kovin usein suunnittele hautajaisiaan eikä testamenttiaan. Omaisuus SPR:lle ja Amnestylle? Paksulla ei ollut omaisuutta vuonna 2013 eikä nykyään. Vanhoilla huonekaluilla ei ole mitään arvoa, eikä hänellä ole kalliita desing-huonekaluja eikä antiikkia. Paksu on tuhlannut aina kaikki rahat mitä hän on saanut.

Ihmetellä täytyy Paksun toimintaa. Hän ei tajua ryhdistäytyä. Hän saisi Ilen takaisin jos hän nostaisi itsensä ylös p-kakasasta jonka hän itse sai aikaan. Sen sijaan hän syyttelee muita.

Montako euroa Paksu on lahjoittanut Punaiselle Ristille tai Amnestylle? Tuli mieleeni tilanne Ukrainassa. Paksu suunnitteli Raamattujen lahjoittamista ukrainalaisille. Hän ei ole lahjoittanut yhtään Raamattua. Toisaalta ukrainalaiset tarvitsevat tällä hetkellä rahaa, aseita ja lääkkeitä. Raamatut eivät auta nälkäistä ja palelevaa.