Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 287 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

#316745 Ilmoita asiaton viesti

Ihmetellä pitää tuon uskonnollisen roskan postailu. Minne katosi nyt ylöstempaus? Paksu julisti sitä asuessaan vielä Suomessa, Töölön Ocean View-residenssissä. Hän jopa testamenttasi etukäteen koiransa siltä varalta, että hänet ylöstemmataan ja koirat pysyvät maan päällä. Joku Paksun suomalainen fani sai muka koirat. Ylöstempauksen piti olla v. 2022 tai 2023. Ilmeisesti ylöstempaus ei olekaan ajankohtainen, koska Paksulla on au-lapsi?

Paksu touhotti em. asiaa aivan varmana. Jos Paksu asuu jossakin mt-ongelmaisten asunnossa, niin kyllä hänen toimintaansa pitäisi puuttua. Normaali äiti valvoisi päivät ja nukkuisi yöt? Nyt uskonnollinen hurmos on yhtä pahana kuin ennen. Miksi Paksu ei kerro koskaan Ilen kehityksestä? Kaipa siksi, että hän ei huolehdi Ilestä? Vain muutama postaus Ilen kehityksestä, sanoista ja (vääristä) leluista. Lelut lienevät nyt uudessa paikassa?

Sairasta, että Paksu odottaa innokkaasti kuolemaansa. Taivaspaikkaa hän pitää varmana, koska hän luulee sisartensa olevan jo taivaassa. Tuollainen äiti joka elää itse pelossa ja joka levittää vain valheita, ahdistusta ja pelkoa. Lapsiparka on toivottavasti nyt turvassa tuolta roskalta ja saastalta. Paksu on vaarallinen itselleen ja lapselleen.