Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 287 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

#316747 Ilmoita asiaton viesti
Tursas
Participant

Voi tosiaankin olla niin, että paksukainen vihdoinkin jotenkin hatarassa pääkopassaan tajuaa, että kaikki on menetetty ja se oli nyt tässä se kuviteltu glamourelämä ja muuta toivoa ei enää ole kun mölistä taivaaseenpääsystä ja kuvitella että sielläpä se elämä onkin sitten sitä satuelämää.
Sekin ihmetyttää että se jakaa täysin vääränlaisia tietoja raamattuun pohjatuen ja muuttaen ne itselleen suotuisiksi.
Se kyllä on varmaankin nyt ihan tosiasia, että ellei vätys rahoita niin paksukaisella alkaakin oikeasti nyt se seitsemän vuoden kärsimys, on mnettänyt läheisensä lastaan myöten, mitään ei omista muuta kun haisevia rättejä ja arvotonta krääsää, asuu jossain pikku kopperossa yhteiskunnan loisena ja puhkuu yöt netissä manaten tulta ja tulikiveä muiden päälle.
Miettisi nyt kaksi kertaa ennenkuin alkaa muita syyttelemään omasta tilanteestaan, sillä on ollut niin monta mahdollisuutta kääntää suuntaa elämässä parempaan, mutta kun se pintaliito ja krääsä on ollut elämässä ykkösenä ja oma muokattu lärvi.
Oikeasti jos se Jumala on olemassa niin nyt se on paksukaisen kohdalla toteutunut ja Jumala näyttänyt oikean paikan paksukaiselle ja tällämenolla ei pienintäkään toivoa saada sitä nimeään siihen elämänkirjaan eikä pääsyä taivaan iloihin.