Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 287 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

#317051 Ilmoita asiaton viesti

Jos ylöstempaus ei tapahdu Paksun kohdalla tänä vuonna, niin Paksu varmasti pettyy ja on hiljaa kuin kusi sukassa. Ylöstempauksen pitäisi tapahtua vuosien 2020 – 2022 aikana. Ihme kyllä Paksu ei ole vouhottanut enää asiasta. Tuttuun tapaan hän vaikenee asian kuoliaaksi, tai seuraa seuraava selitys: ”En minä sellaista ole sanonut. Asia on varmasti väärinkäsitys. Olet ymmärtänyt väärin.”

Ruotsista varmaan löytyy oma hihhuliuskovainen mies. Kyseessä olisi vellin ruotsalainen vastike – vanhapoika jolla on samanlainen ajatusmaailma. Lisänä vielä esim. haiseva, hikinen olemus, vanhan puutalon haju ja tennissukat. Miksi Paksu ei käytä netin treffisivustoja? Paksu ei rakasta eikä edes pidä vellistä, mutta miehen rahat kyllä kelpaavat.

Sitten nämä kyyhkyläiset (Paksu ja mt-ogelmainen hihhuliuskovainen svekumies) voisivat todellakin täydentää toisiaan. Kummatkin karttaisivat työntekoa, sillä Jeesuksesta, NWO:sta, tuomiopäivästä, taivaassa tehdyistä matkoista ja maailmanlopusta on kerrottava ihmisille 24/7. Sveku voisi olla jonkin pienen taajaman kylähullu.