Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 287 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

#317093 Ilmoita asiaton viesti
daria
Participant

Tuksulle törkeästä kunnianloukkauksesta:

Teon tulee ensinnäkin täyttää kunnianloukkauksen tunnusmerkistö valheellisen tiedon esittämisen osalta. Tämä edellyttää, että valheellisen tiedon tai vihjauksen todenperäisyys voitaisiin ainakin periaatteessa jälkikäteen tarkistaa, eikä tekijällä ollut vahvoja perusteita pitää totena sitä tietoa, jonka hän on esittänyt tai vihjannut. Lisäksi tiedon levittämisen tulee olla omiaan aiheuttamaan vahinkoa tai kärsimystä loukatulle taikka häneen kohdistuvaa halveksuntaa.

Törkeä tekomuoto edellyttää, että valheellisen tiedon tai vihjauksen esittämisellä aiheutetaan suurta kärsimystä tai erityisen suurta vahinkoa. Lisäksi teon tulee olla kokonaisuutena arvostellen törkeä.

Kyllä sinä Tuksu olet itse tuonut valheellisia tietoja itsestäsi ja elämästäsi, aiotko nostaa syytteen itseäsi vastaan? Uhkailusi voi tehota muihin mutta muista, totuus ei pala tulessakaan. Näädät eivät totuutta pelkää, pelkäätkö sinä? Mitä yrität uhkailuilla, pestä mustan valkoiseksi, mitä on tullut tehtyä tai jäänyt tekemättä ? Säälin hakeminen  ja uhriutuminen on huono veto. Kukaan ei sitä kuule, eikä näe. Vastaa teoistasi niin kirjoittelut ehkä loppuu, myönnä valehtelusi.