Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 287 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

#317138 Ilmoita asiaton viesti

On mukavaa ajatella, että pikku-Ile asuu paikassa missä hän ei kuule Suomen joutumisesta sotaan (Venäjän hyökkäys), maailmanlopusta, III maailmansodasta, ydinaseista, demoneista, helvetistä ja kaikesta muusta ahdistavasta. Millainen olisi Ilen kohtalo jos hän joutuisi kuuntelemaan biologisen äitinsä harhoja ja jatkuvaa pelkoa sekä ahdistusta? Lapsesta tulisi varmasti arka ja pelokas? Karma näytti voimansa Paksulle ja aika harva rukoilee Paksun puolesta.

Paksu näyttää imuroivan kaiken roskan jenkkihörhöjen uskispalstoilta. Samalla hän jakaa trollitehtaiden julkaisemaa roskaa. Jos lasu ja sossu seuraisivat Paksu somekäyttäytymistä vaikka viikon, niin Ileä ei uskallettaisi jättää äitinsä seuraksi edes 15 minuutiksi. Paksu on kuin manian kourissa. Etsii ja jakaa tuosta uskonnollista saasta. Samanlaiset sohjopäät komppaavat.

Paksu kuvittelee todellakin olevansa Angelica. Julkaisihan hän kuvaparin missä oli kuva näyttelijöistä ja kertoi, että hän ja Pål muistuttavat hyvin paljon (fiktiivistä) Angelicaa ja hänen miestään.