Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 287 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

#317190 Ilmoita asiaton viesti
DreamComeTrue
Participant

Ai että, olen lukenut monta kymmentä sivua, nauranut näätien sutkautuksille ja kieltämättä nautin Tuksun syvenevästä ahdingosta. Tuksu on sairas, se nyt on tiedetty jo kauan. Hän ei osaa huolehtia kenestäkään eikä mistään. Itse en naureskelisi kenenkään vajavaisuudelle, jos tämä myöntäisi sen ja pyytäisi apua. Mutta, ei kun pitää esittää olevansa glamour. Apua mikä tampio. Ja joku täällä hyvin sanoikin, niin vaikka on sairas, niin se ei oikeuta olemaan ilkeä. Ja se on se miksi Tuksua halveksin ja en hänelle mitään hyvää toivo. Noi karvamadot on niin naurettavat ettei mitään tolkkua. Itellä oli tommosia joskus lukioaikoina, ku luulin olevani hot ja liimasin useemmat irtoripset päällekkäin. Niin teki muutkin, mutta kaikki me on aikuistuittu aikaa sitten ja halutaan näyttää luonnollisen kauniilta. Siinä tärkeimmässä asemassa onkin ihonhoito, asia mikä Tuksulle taitaa olla sangen vieras. Huvitti taas kun Tuksu ei muista mitä sanonut. Vähän aikaa sitten kertoi sinisen ja keltaisen olevan yhdessä paholaisen värit ja viittasi Ukrainaan. Jo silloin nauratti, ettei muista kauniiden maan lippua. Nyt täälläkin jaettu have to be new porn meemi oli sinikeltainen ja se jaettiin evankeliointina. Niinhän se tosin vaihtelee sekin tarpeen mukaan, että onko Disney saatanasta.

Älykkö Mopsi minullakin on pihassa koristekirsikkapuu ja täydessä kukinnassa. Myös oma morsiuspuku, mikä ostettu häitäni varten ja siellä käytetty on kaapissa. Epäglamourisesti minullani on vain se yksi. Saman miehen kanssa tänä vuonna oltu 17 vuotta, yritäpä Tuksu samaa. Paitsi ettet kelpaa kenellekään. Ajattelin kyllä huomenna ottaa kuvia sen kirsikkapuun edessä, kun meillä on juhlat. Meistä on kyllä otettu ihan huippu ammattilaiskuvaajan toimesta kuvia Roihuvuoren kirsikkapuistossa. Itseasiassa mieheni lähetti minulle juuri kuvan Vuosaaresta, jossa näköjään myös kauniita kirsikkapuita. Jos olisin sinä, niin postaisin sen instaani ja esittäisin itse käyneeni siellä. Onneksi mulla on ihan oma ihana elämä ja paljon postattavaa ilman, että tarvitsee käyttää muiden kuvia ja valehdella.

Mutta viihdyttävää kun merilaulu on taas jatkunut niin Tuksu ei ole niin tylsä. Vai on ansaittu Venäjän hyökkäys ku oiotaan Tuksun valheita. Toki Tuksun oma jumala meille nyt kostaa. On meillä siinä jeesuksen morsian. Mä uskon taivaaseen ja helvettiin. Syntiä olen tehnyt, mutta aidosti katunut. Koskaan en ketään satuttanut tai käyttänyt hyväksy. Mulla on ihan puhdas omatunto ja Tuksun arvostelu harmitonta huvia.