Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 287 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

#317200 Ilmoita asiaton viesti

Rakkahin Johanna, tämä on avoin kirje sinulle.

 

Tunnut olevan hyvin tietoinen siitä mitä maailmassa tapahtuu, ja kun sinulla on myös Näkyjen lahja ja Evankelisoinnin taito, en ihmettele, että olet huolestunut tulevista vuosista ennen Suurta Tribulaatiota. NATO kolkuttelee ovia niin Suomessa ja Ruotsissa, ja kaltaisesti suuri näkijä on ensimmäisten vainottujen joukossa.

 

Vietin pitkään tilannettasi mietiskellen, ja lopulta sain ”näyn”, tai ehkä ennemminkin vision, (minulla ei ole Näkyjen lahjaa) ja se kertoi minulle tällaista.

 

Espanjassa on paikka nimeltä Fuengirola. Ja Fuengirolalla on tilaus sinun kaltaiselle tekijälle ja osaajalle. Siellä sinua arvostettaisiin.

 

Fuengirola ei ole yhtä kuuluisa kuin Marbella, mutta Marbella onkin Paholaisen kätyrien asuinsijoja. Siellä lomailee NWO:n saastuttamia pahoja ihmisiä. Fuengirolassa asuu oikeita aitoja ja hyviä suomalaisia, jotka ovat ymmärtäneet jättää taakseen NATO-hullun Suomen ja sen kaunaiset ja ikävät ihmiset.

 

Fuengirolassa sinut tunnetaan ja sinua arvostetaan. Samaan tapaan kuin vaikka Frederikiä tai Jari Sillanpäätä, joka sai tuomion huumeista, mutta jota fuengirolan suomalaiset eivät hyljänneet. Minun on pakko uskoa, että juuri Fuengirolassa asuu sellaisia aitoja ja hyviä suomalaisia jotka varmasti ottaisivat sinut avoimesti ja rakastavasti vastaan.

 

Fuengirolassa on myös suomalainen seurakunta, ja he juuri kaipaavat kaltaistasi hyvää ihmistä. Sillä he tekevät paljon laupeudentyötä. Ja pelastavat paljon sieluja etsiessään kadulle eksyneitä syntisiä, joita Fuengirolassa myös löytyy runsaasti. Sinä olisit siellä oiva apu.

 

Fuengirolassa on paljon suomalaisia baareja, paljon laadukkaampia kuin Kanarialla, ja varmasti saisit siellä heti buukattua laadukkaita show-esityksiäsi, ja suosio olisi heti varma. Maaperä on otollinen juuri sinun kaltaiselle glamour-taiteilijalle, jolla on kuitenkin jalat maassa ja selkeä yhteys ihan tavallisiin kärsiviin suomalaisiin. Sinä osaisit varmasti koskettaa heidän sielujaan.

 

Mikä parasta, Fuengirolaan on helppo päästä. Ja siellä on halpa asua. Sinne menee päivittäin satoja lentoja ja monet niistä hyvin edullisia. Et tarvitse kuin menolipun! Ja asunnon löydät varmasti helposti. Ehdotan että menet johonkin Suomi-baariin rannalla, ja kerrot siitä että tarvitset yösijan. Siellä on varmasti monia hyviä ihmisiä jotka ymmärtävät heti sinulle asunnon tarjota. Olethan sellainen Suomi-aarre, tunnetumpi brändinä kuin Nokia. Fuengirolan hyvät ihmiset ymmärtävät sinua varmasti!

 

Siis pakkaa laukkusi ja etsi halvin lento! Sen jälkeen elämäsi on kuin unelmaa! Ja saisit elää sitä unelmaa ihanan kuuman Espanjan auringon alla! Ehkä tapaisit tuttujasikin siellä, ainaki Frederikin ja ehkä myös Tauskinkin. Vaikken ole viimeisestä ihan varma.

 

Vamos a la Playa! Hyvää matkaa!

 

T:  Vain sinun parasta ajatteleva ystäväsi