Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 287 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

#317259 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Kiitos Tuohis ❤, huh, hetken ehdin jo pelästyä onko noutaja ovella!

Mutta Bellahan tuo läskikasa on. Ihan järkyttävän lihavahan se on. Nyt kun on säännöllisesti ruokaa saanut, se on syönyt ja syötetty kamalaan kuntoon, ihan yhtä läski se on kuin mamman Bontso.  Ymmärrän kyllä Bellaa, jos on nälissään pitänyt aiemmassa elämässään olla, niin ihan varmasti ruoka kelpaa kun sitä säännöllisesti saa. Tuksuilla ei selvästi ole mitään rajaa syöttämisessä. Ravinnon määrä (ja laatu) pitää olla suhteutettuna liikuntaan, ja jos koiria ei ole käytetty kuin puistossa pissalla niin ei siinä liikuntaa tule. Ja koska bontso on ollut pontso jo pidempään, on samaa ruokintaa harrastettu aiemminkin ilman tunkkilisää.

Kuvasta ei selviä missä kunnossa Blöö on. Olisiko niin, että Blöö on nirsompi ja ”huonompi” syömään, ja säännöstelee itse syömisiään. En tiedä miten ahneita mopsit ovat, toiset rodut ovat ahneemman maineessa kuin toiset. Noin jäätävän lihavia mopseja en ole kyllä nähnyt miesmuistiin kuin ovat tukiaaniset mopsit, ylipainoisia kyllä näkyy, mukaanlukien minäni😖.

Koiraparat. Einarin mukaan ne ovat hyvässä hoidossa nyt, toivottavasti hyvään hoitoon kuuluu enemmän liikuntaa, ja varsinkin Bellalle (ja Bontsolle) oikeanlainen ruokinta. Painoa saa kyllä alas helpostikin koiralta, kun ruokintamäärä ja ruoka on oikea, nälässä ei tarvitse pitää.