Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 287 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

#317262 Ilmoita asiaton viesti
Crystal
Participant

Huhhuh kun pelästyin sitä turvelon kalmokuvaa, onko se oikeasti noin surkean näköinen vi onko kuva ylimuokattu. Turvelohan on aina toitottanut sitä rusketusta ja vetänyt vaikka mitä tököttiä nassuunsa että on näyttänyt ruskettuneelta. Myös ne huulet näyttää järkyiltä, mikä ihme rutto niitäkin vaivaa (onko miähet suutelleet ihan ruvelle) no oikeasti noihin härpäkkeisiin ei koske kukaan tautivaarankin pelossa. Ja sitten nuo silmät, pienet tihrut siansilmät kehystetty kamalilla ylisuurilla tekoräpsyillä, mikä saa silmät näyttämään vieläkin pienemmiltä.
Onko tältä hattarapäältä loppukin kriittisyys kadonnut oman ulkonäkönsä suhteen kun kehtaa tuollaisen kalmokuvan itsestään postata.
Onko nyt se viimeinenkin herne siellä aivoissa lamaantunut.
Taitaa turvelolle ihan oikeasti koittaa nyt ne kärsimyksen vuodet, mistä on iät ja ja ajat toitottanut, ei ole rahaa, ei kunnon asuntoa, omisetkin karttaa eikä ystäviä ole, lapsikin huostassa j toivottavasti myös koirat, sillä viimeisimmässä kuvassa näkee kyllä kaksi kärsivää eläintä.
Kyllä se karma näyttää kostaan turvellollekin, ei siihen auta se vaikka miten suoltaa raamatun lauseita someen (ei ne sanat vaan ne teot)
Turvelo on niin paljon saanut pahaa aikaan , että ymmärtäisi nyt itsekin, että nyt on maksun aika.