Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 287 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

#317264 Ilmoita asiaton viesti

Itseruskettavat voiteet ovat varmasti loppuneet kaupoista NWO:n tai jonkin salaliittoteorian takia, eikä kiireinen ÄHÄ ole ehtinyt hankkimaan suihkurusketusta, tai paahtamaan itseään solariumissa.

Kalmankalpea kuvaa hyvin tämänhetkistä tilannetta. Paksu postailee jatkuvasti kuvia itsestään. Ihailee itseään valtavasti ja kuvittelee olevansa kaunis ja seksikäs.

Paksu ei pahemmin seuraa uutisia. Ei mitään (kristillistä) myötätuntoa Ukrainaa kohtaan, vaikka siellä kuolee jopa lapsia. Luulisi ÄHÄ:n tuntevan myötätuntoa Ukrainan asukkaita kohtaan? Eikä edes niiden Raamattujen toimittaminen onnistunut. Olen varma, että jokin uskonnollinen yhdistys olisi varmaan lahjoittanut ukrainankielisiä Raamattuja jos Paksu olisi todella asiaa hoitanut. Paksu olisi vaikka itse maksanut postimaksun. Tosin tällä hetkellä pelkät Raamatut eivät auta. Ihmiset tarvitsevat ruokaa, asuntoja, lääkkeitä, vaippoja vauvoille, äidinmaidon korviketta jne jne. Jopa koirat ja kissat tarvitsevat apua Ukrainassa. Sodan takia monet joutuivat pakenemaan kotoaan, eikä heillä ollut mahdollisuutta ottaa eläimiään mukaansa.

Löytyy suuri määrä luotettavia hyväntekijäjärjestöjä jotka auttavat ja apu menee perille. Paksun mielen täyttää amerikkalaisten hihhuliuskovaisten sanomat ja ennustukset. Muuta ei mahdu korvien väliin. Paksun mielen täyttävät vanhat valokuvat hänestä itsestään. Koska seuraa 20 vuotta vanhat kuvat Miamista ja muistot Udista, varakkaasta juutalaisesta?