Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 287 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

#317268 Ilmoita asiaton viesti
Tursas
Participant

Tuo mitä ”pravuudina flamingotanssija” kirjoittaa on täysin totta. Ei tumplo ole se Jumalan luoma olento, vaan sille ei ole riittänyt se miksi on synynyt. Se mässyttää olevansa isorintainen plondi, mutta ei tajua sitä, että oikeasti on syntynyt pienitissiseksi maantienväriseksi hiirulaiseksi. Kaikki se isot riipputissit, tukkahius, tekoripset, kynnet ja homerturpa on tekemällä tehty, eli ei ole tumpelolle kelvannut se miksi se luotiin, eli halveksinut Luojansa työtä.
On kuitenkin väittänyt olevansa uskossa jo kauan, oliko 14v lähtien, eli olisi pitänyt tietää mikä sopii uskovaiselle ja mikä ei.
Tumpelolle on jo pienestä pitäen opetettu , että on prinsessa ja iskostettu päähän että on kaunotar ja nyt nähdään se lopputulema mihin vanhemmat ovat opastaneet.
Kyllä sillä Varkauden maitolaiturin missilläkin jotain on aikoinaan päähän kilahtanut kun jälkipolvista kaksi vanhempaa tytärtä kasvoi aivan kieroon ja nuorimmainenkin edesmennyt tytär joutui elämään ainakin tämän vanhemman hottentotin varjossa ja käskytettävänä.
Nyt sitten niitetään kylvettyä satoa, kaksi tytärtä mullanalla, yksi sekopää ja kolmas ” sisko” ehkä normaali yksilö, omaisuudet menetetty ja nyt nyhjätään vuokraluukussa niin äiti kun tumpelokin jopa ruokaa varastaen.
On se niin glamuuria elämää, että ihan hirvittää.
Eipä taida olla kanttia hottentotilla isommin kuvata luksusasuntoaan eikä mitään muutakaan, eli elämä koostuu sonnan suoltamista someen kun on niitä jenkkiläisiä” ystäviä”
Timpelo ei tuosta alhosta nouse koskaan ja alamäki on alkanut.