Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 287 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 287

#317337 Ilmoita asiaton viesti
Tursas
Participant

@Kosti…..onhan punkerolla velli- vetelä, sen se kuppaa varattomaksi vuodessa/ parissa ja sitten on kaksi onnetonta persaukista yhdessä.
Punkeron elämä ei muuttunut kauniiden maassa yhtään paremmaksi, päinvastoin ja luulisi hävettävän kun ei edes vahinkolastaan kykene mitenkään hoitamaan vaikka vielä joulukuisella risteilyllä haaveiltiin häistä, omasta talosta ja uusista lapsista pervitiinin kanssa ja pervitiinin suuhun oli laitettu sanatkin, että ” ihailee miten hyvä äiti ”punkero on•
Nyt on totuus tullut julki, ei miestä (velliä en mieheksi tituleeraa) ei lasta, ei ehkä äitiäkään, vain pelkkä narsistinen Ma*ja lier ei kunnon asuntoa ei niin yhtään mitään muuta kun kyyryssä laahustava vetelys jota punkero häpeää, mutta karisman vuoksi on siedettävä.
Mutta huomioiko punkero sitä, ettei sekään kelpaa muille miehille, kuka mies katselee naista joka vaan makaa ja haisee, passuuttaa itseään ja on ilkeä kaikille ja osaa valehtelun jalon taidon ja jos ei kaikki mene loisen mielen mukaan niin silloin alkaa somesolvaus ja pieksäminen.
Punkero on iljettävin ihmisolio mitä voi vaan kuvitella ja kyllä sopii hyvin lusiferin morsioksi sitten kun maanpäällinen vaellus on päätynyt.