Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 290 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

#320779 Ilmoita asiaton viesti

Paksu ei voi sanoa olevansa yrittäjä. Vuoden aikana yksi keikka joka ei voinut kannattaa. Kannatti juuri ja juuri kun lapamato maksoi matkat ja ajoi matamin paikkakunnalle. Nyt ei enää tule keikkoja. Järkevä ihminen etsisi muita töitä. Hakeutuisi hoitoapulaiseksi johonkin vanhainkotiin. Kun hän on kehunut arvostavansa vanhuksia. Ei Paksun kynsillä tehdä töitä koska ei pysty pyyhkimään p-settään noilla kynsillä.

Jos Pasko-meikkaajaksi hänestä ei ole. Jokin yksityinen meikkikoulu Espanjassa josta jokainen saa varmasti todistuksen kunhan maksaa opintomaksut. Mahtoiko saada edes sitä loppuun kunnialla??? Kuvitelkaa Paksu meikkaaja NK:n tavaratalossa Tukholmassa. Jos asiakas ei olisi tyytyväinen, niin Paksu haukkuisi asiakkaan noidaksi, demoniksi tai näädäksi.

Jos Paksu pääsisi töihin, niin pian tapahtuisi väärinkäsitys.

Piti aloittaa nettikauppa. Ei ole tapahtunut mitään. Sitten piti aloittaa toinen yritys. Sen toiminta on vielä salaisuus.

Osaan jo ennalta kertoa, että nuo yritykset eivät koskaan toteudu. Tarvitaan vellin rahoja ja joku muu tekemään töitä ilmaiseksi. Eikä sittenkään tule tarpeeksi voittoa.

Ei Paksu työllisty koskaan!