Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 290 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

#320784 Ilmoita asiaton viesti

Eikös Pahamonttu ollut Udin ystäviä? Pahamonttu taisi olla ihastunut Julleen?

Pahamonttu auttoi Paksua ja antoi Paksulle liikeideoita. Paksu suunnitteleli Dolls-vaatemallistoa ja jopa omaa hajuvettä (haisuvesi). Paksu kuulemma suunnitteli valmiiksi pullonkin. Se oli kiiltävä, kuinkas muuten. No…hajuvesi jäi kehittelemättä ja valmistamatta, eikä niitä pullokaan koskaan valmistettu. ”Hukun projekteihin” (MMJT)

Pahamonttu taisi maksaa (lainasi) Tuksun kuuluisan Miamissa levytetyn biisin. Siitä ei koskaan tullut listahittiä. Pahamonttu ei saanut rahojaan.

Sitten tuli (Suomessa) Dollsien nettimyymälä joka avautui aina seuraavana maanantaina. Yrittivät myöhemmin myydä hampaiden valkaisulappuja. Sekään ei onnistunut.

Töölö Ocean View Penthouse-residenssin aikana Paksu yritti myydä niitä valtavan kokoisia ”Ruotsissa” valmistettuja nalleja. Ne oli valmistettu Kiinassa, mutta ehkä ne oli suunniteltu Ruotsissa. Sekään ei onnistunut. Yhtään nallea ei saatu kaupaksi.

Sitten Ruotsissa Paksu avasi mielestää nettikaupan. Ei tainnut saada mitään myytyä.

Haaveita siis oli vaikka muille jakaa, mutta mikään ei onnistunut. Kuka haluaisi pukeutua Tuksu-vaatemallistoon ja käyttä Tuksu-haisulivettä???

Rue de Albertin aikaan piti aloittaa vain englanninkielinen, kansainvälinen blogi.

Onko mikään näistä onnistunut/toteutunut?

Paljonko lohimamma lainasi Paksulle kun hän perusti tollukat? Tarvittiin ”hienoja” esiintymisasuja. Loput rahat tuhlattiin ja juotiin.