Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 290 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

#320807 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

No nyt on taas glamour niin huipussaan että itken posket valuen kateudesta!

Ei mahdu onni ja toivo tuon babydollin tms yläosaan missä niiden pitäisi olla, vaan sehän riittää että yläosan runttaa yläpuolelle ja jättiriipparit on ”mekko osassa”. Voi pyhä sylvi ja muut henkimaailman henkilöllöt! Vähän sama ilmiö siis kuin ariel-puvun kanssa. Lisäksi tuon pitäisi ymmärtääkseni juuri ja juuri peitää peppy, eikä olla vaan napaan asti. Yöasuhan tuokin on, mutta niinhän se tunkki liihotti yöpaidassa töölössäkin ja keikalla kun oli pregnancy tilassa. Siellä kun se sollenholman puistossa makaa noin mansikoineen, niin kylähullun maine vaan kasvaa kauniiden maassakin. Yksin tuntuu olevan, selfie kuvia nuo taitaa olla.

Ig kuvan täytyy olla vanha, ei tuosta nykyisestä liuhuletistä noin paksua ja pitkää lettiä saa. Lisäksi siinä kuvassa on käytetty pään kutistus filtteriä, hartiat on kuin ladon ovet.

Maapalvelu, fc:ssahan nimenä voi olla ihan mikä vaan, vaikka aku ankka. MinullaNikin hetken aikkaa oli oma näätä profiili siellä.  Jos tuo the boss ei vaan ole muuttanut uutta nimeään sinne. Luulisi että ”virallisemmissa” kohteissa pitäisi olla oikea tieto, somessa nyt voi olla vaikka kuningatar elisabettina.