Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 290 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

#320827 Ilmoita asiaton viesti

Galilean meri (Sea of Galilee) on toki oikein nimenä, mutta meistä suomalaisista se on järvi, eli Genesaretinjärvi koska tuo meri on hyvin pieni, järveen verrattava. Montako hyvää ystävää Paksu sai tuolta vellin kustantamalta matkalta? Samalla matkalla, Jerusalemissa joku ihana, vanha nainen lahjoitti Paksulle (Kiinassa tehdyn) huivin. Matami kun oli pukeutunut liian roisisti ja paljastavasti kun ryhmä kierteli Jerusalemin nähtävyyksiä.

Miksi Paksu postailee noita ikivanhoja juttuja Israelista? Entä nuo punaiset alusasut? Saatu muka lahjaksi, mutta ei velliltä. Eiköhän velli antanut rahaa ja Paksu osti alusasut itselleen? En usko, että Paksulla olisi laaja ystäväpiiri. Ovatko nuo punaiset alusasut uusia?

Vai ovatko alusasut niitä Toimi Kankaanliepeen maksamia? Siitähän on jo paljon aikaa. Kyllä Toimi K. on kiltti kun auttaa pyyteettömästi hädässä olevia nuoria naisia. Toimi ei koskaan kertonut miksi juuri Johanna tarvitsi apua.

Ei yhtään uutta kuvaa Ilestä, koirista tai kauniista, uskovaisesta isoäidistä – saati suuresta rakkaudesta, Jumalan lahjasta eli Perpasta. Ei yhtään uutta kuvaa harrastuksista. Paksu ulkoilemassa, tutustumassa museoihin ja luontonähtävyyksiin? Kungsträdgårdin kirsikkapuutkin ehtivät taas kukkia. Tukholmassa on myös nakurantoja. Koska näemme sulottaremme alastomana siellä?