Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 290 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

#320845 Ilmoita asiaton viesti

Aa okei, kiitos selvennyksest√§ ūüėÉ

Lähestyvän juhannuksen kunniaksi palauttakaamme mieliimme juhannus 2011. Kopsattu Joe Paskon blogista:

 

JOUDUIMME PAHOINPITELYN JA VAPAUDENRIISTON UHREIKSI NUMMELAN JUHANNUSJUHLILLA PERJANTAINA JOIHIN MEID√ĄT OLI KUTSUTTU VIERAIKSI

Posted on 28/06/2011 by Johanna

Nummelan poliisit ovat tehneet rikosilmoituksen kahdesta miehestä, joista toista epäillään tapon yrityksestä kohdistuen Juliaan. Ensin ajattelimme, että kyseessä on törkeä pahoinpitely, mutta poliisien mukaan Julian vammat ovat sitä luokkaa että miestä epäillään tapon yrityksestä. Suuria gorillan kokoisia miehiä oli kaksi paikalla, joista toisen tunnistimme samantien.

Kello oli noin 5 aamulla, kun kuuntelin erään naisen kitaransoittoa ja laulua, sekä lähdin hakemaan juomaa keittiöstä. En tiedä miksi, mutta Julia alkoi yhtäkkiä kuristamaan minua kaksinkäsin, hän tosin oli kovassa humalassa eikä se tilanne kestänyt kauaa. Ihmiset niin mielellään syyttävät minua myös asioista, joita en ole tehnyt. Olin koko illan erittäin ystävällinen ja mukava kaikkia kohtaan.

En muista aamun tapahtumia enää tarkalleen, jossain vaiheessa olimme shokissa, varsinkin Julia. Meille sanottiin talossa, että meidän pitää poistua paikalta. Muistan, ettemme millään tavalla laittaneet vastaan, vaan kävelimme asunnon eteen terassille. Meille ei kuitenkaan suostuttu antamaan tavaroitamme eikä Julian kallista Burberryn takkia sekä käsilaukkujamme, ja silloin sanoin, ettemme voi mennä meille tilattuun taksiin, ennenkuin olemme saaneet omaisuutemme sisältä (edessä oli taksi joka odotti meitä.)

Meille ei kuitenkaan tuotu tavaroitamme ja taksi lähti ajamaan pois. Emme ehtineet reagoimaan mitenkään, kun molemmat kaadettiin maahan, kädet ja jalat sidottiin ilmastointiteipeillä ja meidät rullattiin mattojen sisään vielä lisäksi! Sitä ennen muistan, että toinen isoista miehistä istui päälläni ja rutisti käsiäni niin kovaa, että huusin apua. Julia oli shokkitilassa ja näin vierestä kun makasin, kuinka valkotukkainen järkäleen kokoinen mies repi Julian tukkaa niin että se irtosi juurineen, sekä löi häntä ja paiskoi, sekä istui hänen päällään. Hän myös huusi Julialle, että aikoo tappaa hänet. Olin aivan kauhuissani!

Kun saavuin Jollakseen, meinasin pyörtyä kun näin Julian! Hänellä oli toisella puolella päätä täysin kalju kohta josta hiukset oli revitty juurineen pois! Hänen toinen silmänsä oli veressä ja musta, koko vartalo täynnä suuria mustelmia, jalat vereslihalla ja palohaavoilla. Julia tärisi shokissa ja sanoi minulle, että se kyseinen iso mies oli raahannut häntä hiuksista pitkin asfalttia josta jäljet olivat syntyneet. Hänen kyntensä olivat hajonneet, kaksi sormea turvoksissa ja vuotivat verta. 

Juliaa oli pidetty putkassa kuulemma klo.5.00 aamusta lähtien klo.16.00 asti seuraavaan iltapäivään ja häntä kuulusteltiin paljon. Hänen kaikki vammansa kuvattiin ja poliisit Nummelassa sanoivat, että isokokoinen mies huvilalla joutuu epäilyyn tapon yrityksestä.
Minä ehdotin vahingonkorvaukseksi 3000e, mutta Jollaksen ystävämme mielestä korvausvaatimus pitää olla 10 000e. Hän on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Minulla on ruhjeita ja mustelmia ympäri kehoa, mutta minua ei pahoinpidelty läheskään samalla tavalla kuin Juliaa.