Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 290 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

#321195 Ilmoita asiaton viesti
supetblonli
Participant

Tuksu ei sitten lupauksistaan huolimatta tehnyt lisää paljastuksia 😀 Ja miten joku voi ollakkin noin tyhmä että luulee, että jos hän mesoo jossain somessa lapsikaappauksista ja goWernmentistä mikä varastaa lapsia niin se auttaisi mitään? Tuksu on ollut lastensuojelun tarkkailevien silmien alla jo pian ILE syntymän jälkeen. Ehkä jopa ennekin kun taustaa on päihteiden käytössä yms. Melkein kaksi vuotta… Kyllä siinä lastensuojelulla on ollut aikaa perehtyä, millainen hahmo on kyseessä ja punnita tarkkaan, onko siitä elämään lapsen kanssa tai edes tapaamaan valvotusti. No ei ole.

Lastensuojelu varmaan Ruotsissakin on yhtä kuormittunut kuin Suomessakin. Ei heillä ole aikaa huvikseen ketään tutkia, hyvä kun ehtivät hoitaa edes akuuteimmat tapaukset. Tuksu nyt selkeästi on erittäin tasapainoton ja sekaisin kuin seinäkello – senhän näkee pelkästään FB kirjoittelusta että ei tuollaista voi päästää pienen lapsen kanssa tekemisiin. Kaikki on pelkkää pelkoa ja pelottelua sekä kuolemisen / ylöstempauksen odottelua ja ihannointia.

Toisaalta toivon, että joku lehti kuten Seiska tekisi jutun tästä ”goWernment varasti lapseni ja harjoittaa lapsikauppaa”. Sielä vilisee demonit, narsistit ja tilanne on pahempi kuin Ukrainan sota. Toki – Tuksuhan voisi palata bloggarin uraansa ja aloittaa oman blogin missä voi kertoilla näitä asioitaan. Tosin se taitaa kaatua siihen, ettei osaa avata blogia jonnekkin Blogger alustalle.