Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 290 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

#321218 Ilmoita asiaton viesti
Kyöpeli
Participant

Minusta tuo ”yöpaidassa ulkoilemisen” kauhistelu on höpsöä. Joo, en kyseisen asun tyylikkyydestä juuri hänellä sano mitään, mutta en näe siinä mitään ongelmaa, että vaatteita käytetään myös tarkoituksiin, joihin niitä ei ole alun perin markkinoitu. Niin ovat tehneet maailman sivu jopa muoti-ikonit aina Coco Chanelista alkaen. (Kai… Perustuu hänestä kertovaan elokuvaan, jonka näin, hah.) Ja joo – en ole vertaamassa Tukiaista Coco Chaneliin, ei huolta. Puhun vain tästä nimenomaisesta aspektista.

Tuo kyseinen yöpaita, jos se olisi ollut jonkun 22-vuotiaan päällä kesähelteessä, ei olisi kiinnittänyt mitään huomiota. Fiorellassa on myyty mekkoina aivan vastaavia hepeniä joskus. Ei kannata olla niin kulutusyhteiskunnan orja, että katsoo myyntitekstistä luvan sille, mihin vaatetta saa käyttää. Nykyään toki ihmisille myydään älyttömästi kamaa sillä verukkeella, että heillä pitää olla erikseen juoksuhousut, salihousut, joogahousut, venyttelyhousut, retkeilyhousut, kiipeilyhousut ja kotihousut. Ja auta armias, jos tunnustaa menneensä rintsikoissa uimaan – sama vaikka rintsikat olisivat erehdyttävästi bikinien näköiset ja peittäisivät saman verran, mutta kun se alusvaatteissa esiintyminen on noloa(?!) Tuksuhan on muuten aika fantastinen kulutusyhteiskunnan kasvatti, mutta tässä nimenomaisessa asiassa hän ei ole väärässä.

Minulla itselläni oli pitkään joku kirppilseltä ostettu Nanson trikoorytky, josta en koskaan osannut päättää, onko se mekko vai yöpaita. Käytin molempina. Minulla on myös kengät, jotka on tarkoitettu golfaamiseen, perin kuolleelta läheiseltä. En ole elämässäni pelannut golfia. Käytän kaupungilla ja jengi kehuu. (Ne ovatkin ainut vaatteeni, jota kehutaan. Muuten pukeudun rytkyihin.)

En siis ole välttämättä eri mieltä, että kyseinen vaaleanpunainen vaate oli hänellä hullun näköinen, mutta syy ei ole se, mistä häntä pilkataan.