Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 290 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

#321264 Ilmoita asiaton viesti
Tursas
Participant

Turhakkeelle on vihdoin lyöty totuus eteen ja se ei vaan kestä sitä, olen sitä mieltäNI että jokaisen pitää se oma elämä rakentaa jo nuoresta lähtien, mutta turhake kun on kuvitellut olevansa niin ah niin kaunis ja älykäs, että kyllä se miljunääri saadaan ja palvelijat jotka hoitaa kaiken loisen pukemisesta lähtien.
Nyt hoksaakin, ettei ne haaveet toteutuneetkaan ja raivo isketään päälle, syytetään kaikesta muita. Kuka pyysi esim.hyppäämään suojaamattomaan seksiin ( syntiin) ja tuloksena vahinkolapsi. Turhake ei edes raskausaikanakaan opetellut sitä äidiksi tuloa ja uskoi sen vauvan olevan nukke jota hoidetaan silloin kun itselle se passaa.
En enää usko että tumpelo tuosta tokenisi, hullummaksi vaan menee kun ei mamma eikä pervitiini enää palvo ja saattaa olla että vätyskin on niin puilla paljailla ettei apuja heru sieltäkään, niin raasu joutuukin tosissaan niitä tukikruunuja venyttämään, vaikka tuntuu vähän siltä, ettei se edes ymmärrä eikä osaa rahan käyttöä.
Ei tullut keikkaa juhannukseksi ja reppana ei pääse edes kateellisten maahan kun puuttuu karisma. Kohta se on puistojen porukoissa norkoilemassa josko joku tarjoaisi ryypyn ja alamäki on sitten kova. Ei auennut parempi maailma ruotsissakaan.