Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 290 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

#321311 Ilmoita asiaton viesti
Leonell
Participant

Aatelkaapa, mille mahtaa Johannasta tuntua, kun maailma murenee ympäriltä – ja syyllinen siihen löytyy Johannan peilistä! (Huom. EI siitä vääristävästä, josta katsoessa näkee itsensä kauniina ja solakkana kaunottarena).

Miettikää, mitä se on, että joutuu elämään muistojensa kautta (niiden vähäisten, jotka nekin muistaa milloin mitenkin), ja ihan siksi, että on kussut nilkoilleen niin pahasti. Nykyhetkessä ei voi elää, koska ei kestä sitä mitä hänen elämä on nyt ja millaiseksi se on muotoutunut hänen omien valintojensa takia.

En sano, että oma elämä aina niin herkkua olisi, ja on tullut möhlittyäkin välillä, mutta pääsääntöisesti omat muistot on mukavia JA niistä ei ole jäänyt tuollaisia kurjia pitkäaikaisvaikutteita kuin Johannalla itsellään on jäänyt eletystä elämästään. On se vaan hyvä, ettei itse tarvi elää menneessä, vaikka välillä elettyä elämää muisteliskin. Sitä eletään tässä ja nyt – toki muistaen, että nykyhetken tekoset heijastuvat tulevaisuuteen (ja tulevaisuuttakin on kiva suunnitella, kunhan ei jumitu elämään sitku-elämää).

Siis ois se karmeaa olla jumissa menneessä noin pahasti kuin Johanna on.

Eipä muuten ihme, että lopunajat ja kaikki muut kauhut on Johannalla kokoajan mielessä (menneiden muistelun lisäksi), koska Johannahan elää nyt siinä helvetissä, jonka on omilla teoillaan ja tekemättä jättämisillään itselleen aiheuttanut.
Niin, no…saattaapi olla, että tämä on vasta alkua sille kaikelle paskalle ja kurjuudelle, mitä karma tulee kopistelemaan Johannan niskaan. En uskokaan, että Johanna näin helpolla pääsis. Vasta maanpäällisen helvettinsä esikartanossa hiippailee.
Sitä saa, mitä tilaa Johanna, ollos hyvä vaan 😀