Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 290 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

#321336 Ilmoita asiaton viesti
Älykkö mopsi
Participant

Olen unohtanut tuon turkki juhannuksen, minäNi siis kyselin, kiitos kuvista. Tää tuksu saaga kerii eteenpäin niin kiihtyvällä kierteellä, että vähemmät asiat unohtuu.

Tuksun mukaan Jassun kuolema on edelleen väkevässä tutkinnassa. Ensin sanoi suicideksi, sitten taas muutti ettei tiedetä varmaksi ja tutkitaan. Tutkiikohan kauniit poliisit tätä yhtä pitkään kuin Palmen murhaa? Selvää on kumminkin, että koronapiikillä oli osaa asiaan.

Ja kaunis motjer on se pää narsipaatti. Liittoutunut siis lapsia kidnappaavan ja myyvän lasun kanssa eikä asustetta saa takaisin murmurin hoitoon 24/7 että asusteella saisi sen synnyttäjä halutessaan leikkiä ähä leikkiä. Ja lapsen isä on narsipaatti ja käärme 🐍, myös luultavimmin myynyt sielunsa saatanalliselle lasulle saadakseen tavata dotheriaan. Turhaan tunkki gd:lle tästä lapsiasiasta mesoaa, mitkään marjan teot ei tuo ileä takaisin, possun itsensä ne ryhtiliikkeet pitäisi tehdä lapsen äitinä. Eikä se pysty niihin ikinä. Polvirukoilen että marja ja pertsa pysyvät lujina, lasun puolesta ei tarvitse, se päätös mikä on tehty ei hevillä murru.