Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

Home Forums Julkkikset Johanna Tukiainen Vol. 290 Reply To: Johanna Tukiainen Vol. 290

#321349 Ilmoita asiaton viesti

Livets Ord oli erään ruotsalaisen perustama uskonlahko. Tietojen mukaan lahkon perustaja on jättänyt lahkon jo ajat sitten ja kääntynyt katolilaiseksi. Lahkoon kuului myös ruotsalaisia julkisuuden henkilöitä (kändis).

Paksu ei ole vielä kertonut juhannussuunnitelmiaan. Näyttää siltä, että Lehtoniemen kartanossa (mansion) hän ei tule viettämään aikaa. Liekö jo täti New Yorkista tullut lentäen Suomeen? Aika harva matkustaa yli Atlantin laivalla. Pitäisihän Paksun esitellä lapsensa ja kertoa weddingS, kreikkalaisjuurisesta rakennusalan yrittäjämiehestään, suunnitelmista hankkia lisää lapsia ja rakentaa omakotitalo.

Paksu ei ole myöskään suunnitellut syntymäpäiviään? Kuinka suuri kakku tilataan ja monestiko Johanna vaihtaa asua juhlien aikana? Vietetäänkö juhlia ensiksi juhannuksena ja toisen kerran heinäkuussa. Montako sataa vierasta on pyytänyt saada kutsun juhlimaan syntymäpäiviä? Yleensä synttäreiden suunnittelu alkaa jo toukokuussa. Jumalan lähettämä ihana ja komea mies olikin narsisti ja käärme.

Past away Julle ei ole ilmestynyt aikoihin varoittamaan tai neuvomaan Jolenea. Liekö Julle lomalla Yeshuan kanssa?

Saapuuko pelastava enkeli, stylish perhetuttava, eli velli hakemaan kaltoin kohdellun ja väärin ymmärretyn on-off rakkaansa viettämään lomaa Loviisaan? Samalla Joelene voi tienata 500 – 700 euroa Seveniltä. Jolene kertoo juhannuksen vietostaan. Kenties apinarokkotilanteen takia hän ei halua viettää juhannusta Lehtoniemen kartanossa ja hän joutui jättämään Ilen ammattilastenhoitajien huomaan loman ajaksi. Kenties Ilellä on vakava keskikorvan tulehdus ja yksityinen ammattilääkäri kielsi Ileä matkustamasta. Jolene päätti myös, että hän ei tee keikkoja juhannuksena Suomessa, koska muuten suomalaiset kadehtisivat häntä.

Juhannuslotto: A) Paksu viettää juhannuksen yksin tukiasunnossa (penthouse residenssi). B) Velli noutaa on-off rakkaansa viettämään lomaa Loviisaan. C) Jolene on vaatinut vellin kustantamaan hänet etelään. Jolene pääsee johonkin lähes pinkkiin hotelliin ja kaunis narsistinen isoäiti hoitaa muka Ileä. D) Ruotsalainen rasistinen ja lapsikauppaa harjoittava yhteiskunta on varastanut Ilen. Interpol, Europol ja Jolenen palkkaamat juristit ja yksityisetsivät tutkivat törkeää lapsikauppaa.